Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Μπαίνει στη διδακτέα ύλη στα σχολεία η παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα – Φτιάχνουν στρατιώτες οι Τούρκοι

«Γιατι πρέπει να προστατέψουμε τις τουρκικές θάλασσες», λένε.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά Οικονομία
Τουρκία: Μπαίνει στη διδακτέα ύλη στα σχολεία η παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα - Φτιάχνουν στρατιώτες οι Τούρκοι

Τουρκία: Μπαίνει στη διδακτέα ύλη στα τουρκικά σχολεία η παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα, με τους Τούρκους να φτιάχνουν στρατιώτες για το μέλλον.

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο Τσιχάτ Γιαϊτσί αναφορικά με το μέλλον της τουρκικής θεώρησης για την παράνομη Γαλάζια Πατρίδα των Τούρκων, η οποία μοιράζει το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον ναύαρχο ε.α. Τσιχάτ Γιαϊτσί, οι παράνομοι τουρκικοί χάρτες θα προστεθούν στη διδακτέα ύλη στα σχολεία καθώς ο Τούρκος εκ των πατέρων της παράνομης τουρκικής Γαλάζιας Πατρίδας, είχε συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό Παιδείας.

«Είναι σημαντικό να πούμε στα παιδιά μας για την σημασία των θαλασσών μας γιατι πρέπει να τις προστατέψουμε», ανέφερε σε δηλώσεις του στην τουρκική τηλεόραση.

Τουρκία: Μπαίνει στη διδακτέα ύλη στα σχολεία η παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα – Φτιάχνουν στρατιώτες οι Τούρκοι

Το «Δόγμα της Γαλάζιας Πατρίδας» θα διδαχθεί για πρώτη φορά ως μάθημα σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα, με το όνομα Maritime Politics and Strategies στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης.

«Ειμαι σίγουρος ότι αυτό το πρόγραμμα θα αναδείξει ανθρώπους που θα διαμορφώσουν το μέλλον της Τουρκίας», είπε ο Τσιχάτ Γιαϊτσί.

Διαβάστε επίσης:

«Όχι» από την Ελλάδα σε αυτές τις απαιτήσεις της Τουρκίας – «Ψυχρολουσία» για τον Ερντογάν

Φρένο από την Ε.Ε. στην Τουρκία – Οι σχέσεις με Ελλάδα και τι ζητάει η Ευρώπη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Μπαίνει στη διδακτέα ύλη στα σχολεία η παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα – Φτιάχνουν στρατιώτες οι Τούρκοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ