Αρχική » Διεθνή

Άνδρας ισχυρίζεται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και συνουσιάστηκε με τον Μπαράκ Ομπάμα

Ο πρώην δημοσιογράφος του FOX News, Tucker Carlson, θα δημοσιεύσει μια συνέντευξη με τον Larry Sinclair. Πρόκειται για έναν άνδρα που ισχυρίζεται ότι πήρε ναρκωτικά με τον Μπαράκ Ομπάμα και συνουσιάστηκε μαζί του.

Μιχάλης Ιακώβου Featured Διεθνή Viral
Ο Larry Sinclair ισχυρίζεται ότι πήρε ναρκωτικά και έκανε σεξ με τον Barack Obama (X, TUCKER CARLSON)

Ο Τάκερ Κάρλσον (Tucker Carlson) είναι μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες των αμερικανικών ΜΜΕ. Ο πρώην παρουσιαστής του FOX News, ήταν γνωστός για τη δημόσια στήριξή του στη Ρωσία. Τώρα έρχεται πάλι στη δημοσιότητα με μία δημοσίευση μιας αμφιλεγόμενης συνέντευξης στην ιστοσελίδα X (πρώην Twitter), κατά του Μπαράκ Ομπάμα.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη με τον Λάρι Σινκλέρ ( Larry Sinclair) έχουν ήδη διαρρεύσει στο Διαδίκτυο. Πρόκειται για έναν άνδρα που ισχυρίζεται ότι το 1999 έκανε χρήση ναρκωτικών και συνουσιάστηκε με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Κοκαΐνη και συνουσία με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα;

Αποσπάσματα της συνέντευξης δείχνουν ότι πριν από 20 χρόνια ο Σινκλέρ πήρε κοκαΐνη, ενώ ο Ομπάμα κάπνιζε κρακ. Συνέβη αφού έδωσε στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ,  250$ για να αγοράσει ναρκωτικά.

Φέρεται να πραγματοποιήθηκαν δύο σεξουαλικές πράξεις. Η πρώτη έλαβε χώρα στο πίσω μέρος μιας λιμουζίνας και η δεύτερη σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Gurnee του Ιλινόις. Ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν γερουσιαστής αυτής της πολιτείας εκείνη την εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Είναι ενδιαφέρον ότι ένα παρόμοιο σενάριο παρουσιάστηκε από τον Larry Sinclair το 2008. Την εποχή εκείνη, ο Σινκλέρ απέτυχε στο τεστ πολυγράφου, το οποίο έδειχνε ξεκάθαρα ότι έλεγε ψέματα. Επιπλέον, κατηγόρησε τον δικηγόρο του Ομπάμα, Ντέιβιντ Άξελροντ, ότι δωροδοκούσε άτομα που διεξήγαγαν το τεστ αληθείας.

Ο Λάρι Σινκλέρ έχει εκτεταμένο εγκληματικό παρελθόν. Κατηγορήθηκε επανειλημμένα για πλαστογραφία, απάτη και κλοπή. Επομένως, είναι δύσκολο να περιμένουμε ότι η ιστορία πριν από 20 χρόνια θα προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα από ό, τι κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας το 2008.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άνδρας ισχυρίζεται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και συνουσιάστηκε με τον Μπαράκ Ομπάμα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μιχάλης Ιακώβου

Γράφω για τεχνολογία και θέματα πληροφορικής, επικαιρότητας και ιστορίας. Προσπαθώ να παραβάλλω τα θέματά μου αντικειμενικά και πάντα για την βοήθεια του αναγνώστη. Δίνω την είδηση, χωρίς να παίρνω μέρος ή να προβάλω προσωπικά σχόλια. Είμαι φανατικός με την Ιστορία. Όποιος δεν ξέρει την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να κάνει τα ίδια λάθη.

ΣΧΟΛΙΑ