Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Έχουν πρόβλημα με τα ανταλλακτικά των F-16 – Ποια Viper – Ούτε βίδα δεν παίρνουν – Δεν μπορούν να τα πετάξουν

Αυτό που φανταζόμαστε αλλά δεν το είχαν παραδεχτεί οι Τούρκοι επίσημα είναι πως ο γερασμένος στόλος των τουρκικών F-16 έχει προβλήματα ακόμα και λειτουργίας.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Έχουν πρόβλημα με τα ανταλλακτικά των F-16 - Ποια Viper - Ούτε βίδα δεν παίρνουν - Δεν μπορούν να τα πετάξουν

Τουρκία: Έχουν πρόβλημα με τα ανταλλακτικά των τουρκικών F-16 οι Τούρκοι; Τι είπε ο Πρόεδρος της τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας, Ισμαήλ Ντεμίρ.

Ο πρόεδρος της τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας μίλησε για το εθνικό μαχητικό της Τουρκίας, το οποίο όπως είπε θα είναι έτοιμο το 2030.

Οκτώ χρόνια χωρίς μαχητικό νέας γενιάς οι Τούρκοι, όμως αυτό ήταν κάτι που το… ξέραμε.

Επίσης ξέραμε πως αρχικά οι Τούρκοι ήθελαν να βάλουν F-35 B (με δυνατότητα κάθετης απογείωσης) στο μίνι αεροπλανοφόρο τους Anadolu, όμως η αποβολή από το πρόγραμμα των F-35 τους ανάγκασε να συμβιβαστούν με… ελικόπτερα, (σ.σ. αφού και για τα Bayraktar χρειάζεται ειδικός καταπέλτης που δεν μπορούν για την ώρα να κατασκευάσουν).

Αυτό που φανταζόμαστε αλλά δεν το είχαν παραδεχτεί οι Τούρκοι επίσημα είναι πως ο γερασμένος στόλος των τουρκικών F-16 έχει προβλήματα ακόμα και λειτουργίας.

Ουσιαστικά τι είπε ο Ισμαήλ Ντεμίρ; Ό, τι η Τουρκία δεν πρέπει να κοιτάξει να καλύψει την αποβολή της από το πρόγραμμα των F-35 με τα F-16 καθώς θα είχε «απώλειες σχετικά με την παραγωγή ανταλλακτικών».

Είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία παραδέχεται την έλλειψη ανταλλακτικών για τα τουρκικά F-16.

Mάλιστα ο Ισμαήλ Ντεμίρ τόνισε πως δεν πρέπει να συνδέονται τα F-35 με τα F-16 καθώς οι Τούρκοι έχουν «ζημιές σε αυτή τη διαδικασία».

Τι είπε δηλαδή ο Ισμαήλ Ντεμίρ; Ότι η σύνδεση των F-35 με τα F-16 δημιουργεί πρόβλημα στην αλυσίδα των τουρκικών μαχητικών και στα ανταλλακτικά (σ.σ. με το πρόβλημα να γίνεται μεγαλύτερο όσο περνάει ο καιρός).

Ελληνοτουρκικά – Όλες οι ειδήσεις

Τουρκία: Πάνε να φάνε τον Ερντογάν οι υπουργοί του; – Μυστήριο με Σοϊλού

Τούρκος αναλυτής: Γιατι η Ελλάδα θα κρατήσει τα F-35 μακριά από την Τουρκία

Δείτε επίσης

Super Market: Τρομερές ανατιμήσεις – Δείτε ποια προϊόντα θα εκτοξευθούν 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Έχουν πρόβλημα με τα ανταλλακτικά των F-16 – Ποια Viper – Ούτε βίδα δεν παίρνουν – Δεν μπορούν να τα πετάξουν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ