Αρχική » Viral

Τουρκία: Πάνε να φάνε τον Ερντογάν οι υπουργοί του; – Μυστήριο με Σοϊλού

Εντός της τουρκικής κυβέρνησης έχουν αρχίσει ισχυροί κραδασμοί, με φόντο τις επερχόμενες εκλογές.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά Διεθνή Viral
Τουρκία: Πάνε να φάνε τον Ερντογάν οι υπουργοί του; - Μυστήριο με Σοϊλού

Τουρκιά: Πάνε να φάνε τον Ερντογάν οι ίδιοι του οι υπουργοί την ώρα που όπως υποστηρίζει δημοσίευμα στην Τουρκία ο Τούρκος πρόεδρος ετοιμάζεται να βγάλει από την κυβέρνηση τον πανίσχυρο Τούρκο υπουργό Εσωτερικών.

Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού είναι ο πανίσχυρος Τούρκος υπουργός Εσωτερικων της κυβέρνησης Ερντογάν, ο οποίος και ανέλαβε την αναδιάρθρωση του τουρκικού δημοσίου και την προστασία των εσωτερικών μηχανισμών της χώρας από τους γκιουλενιστές.

Μάλιστα ο Σοϊλού κατηγορήθηκε από την τουρκική αντιπολίτευση για δημιουργία «εσωτερικού στρατού», στις υπηρεσίες απευθείας του Τούρκου προέδρου.

Τώρα, δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Korkusuz, το οποίο υπογράφει ο Τούρκος δημοσιογράφος, Αχμέτ Τακάν, γνωστός το παρελθόν για διάφορες ανθελληνικές του θέσεις, σημειώνει πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει δρομολογήσει την καθαίρεση του Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Τουρκία: Πάνε να φάνε τον Ερντογάν οι υπουργοί του; – Μυστήριο με Σοϊλού

Η είδηση προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη, αφού ο Σοϊλού είναι ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στο πολιτικό σκηνικό της Τουρκίας, μετά τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Είναι θέμα χρόνου να απολυθεί ο Σουλεϊμάν Σοϊλού από τη θέση του ως Υπουργού Εσωτερικών…», ανέφερε ο Αχμέτ Τακάν.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, «ο Ερντογάν δεν θέλει να πάει στις εκλογές με τον Υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού και την οργανωτική του δομή».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει πως εντός της τουρκικής κυβέρνησης έχουν αρχίσει ισχυροί κραδασμοί, με φόντο τις επερχόμενες εκλογές και ενώ ο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν, με τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων χάνει τις εκλογές.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκος αναλυτής: Γιατι η Ελλάδα θα κρατήσει τα F-35 μακριά από την Τουρκία

Bayraktar: Σύνδρομο της Στοκχόλμης των Τούρκων – Τα δίνουν στους Ουκρανούς για τα ρίξουν οι Ρώσοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Πάνε να φάνε τον Ερντογάν οι υπουργοί του; – Μυστήριο με Σοϊλού». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ