Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Φτάσαμε στα 136 χλμ. στο διάστημα

Ο Γενικός Διευθυντής της Roketsan τόνισε ότι η Τουρκία είχε το «καθήκον της ανεξάρτητης πρόσβασης στο διάστημα».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Φτάσαμε στα 136 χλμ. στο διάστημα

Τουρκία: Φτάσαμε στα 136 χλμ. στο διάστημα, υποστήριξε ο Γενικός Διευθυντής της Roketsan, Μουράτ Ικιντσί, με δηλώσεις του στο CNN Türk.

Όπως σημείωσε, στόχος της Τουρκίας είναι η μεταφορά 300 κιλών ωφέλιμου φορτίου για την απόσταση των 136 χλμ.

Ο Μουράτ Ικιντσί, σημείωσε πως ο διαστημικός αγώνας είναι ένας αγώνας όπου η Τουρκίαδ «δεν βρίσκεται στο σημείο που της αξίζει».

«Βλέπουμε ότι υπάρχει μια σοβαρή κούρσα σε παγκόσμιο επίπεδο σχετικά με το σύστημα στο διάστημα. Είναι ένας τομέας όπου επενδύουν όλες οι χώρες που θέλουν να αναπτυχθούν», ανέφερε.

Τουρκία: Φτάσαμε στα 136 χλμ. στο διάστημα

Ο Γενικός Διευθυντής της Roketsan τόνισε ότι η Τουρκία είχε το «καθήκον της ανεξάρτητης πρόσβασης στο διάστημα».

«Μέχρι αυτή τη στιγμή, η Roketsan έχει εφαρμόσει πολλές τεχνολογίες. Κατασκευάσαμε το πρώτο μας όχημα για να φτάσει στο διάστημα με τη δική μας τεχνολογία», κατέληξε.

Νωρίτερα, σύμφωνα με τον Τούρκο αναλυτή, Αμπντουλάχ Αγκάρ, η Τουρκία δεν θα μπορέσει να δημιουργήσει αποθηκευτικό χώρο για το ρωσικό φυσικό αέριο στην Ανατολική Θράκη, αλλά με αγωγούς θα το περνάει μέσω Ελλάδας στην Ε.Ε..

Ο Αμπντουλάχ Αγκάρ υποστήριξε, μιλώντας στο CNN Τurk , ότι η Ελλάδα θα αναγκαστεί από την Ε.Ε. να δεχτεί το σχέδιο της Τουρκίας, αφού όπως τόνισε η Αθήνα θα κάνει ότι της πει η Ε.Ε..

«Ποιος ταΐζει την Ελλάδα; Η Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν πουν «ναι» η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ολλανδία και οι άλλες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης» η Ελλάδα δεν θα μπορεί να πει «όχι», σημείωσε.

Nα αναφερθεί ότι το διάστημα ξεκινά από τα 100 χλμ πάνω από τη Γη.

Διαβάστε επίσης:

Ήττα από την Ελλάδα και φυλακη για τον Ερντογάν βλέπουν οι ΗΠΑ

Τουρκία: Θα περάσουμε το ρωσικό φυσικό αέριο μέσα από την Ελλάδα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Φτάσαμε στα 136 χλμ. στο διάστημα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ