Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Θα περάσουμε το ρωσικό φυσικό αέριο μέσα από την Ελλάδα

Ο Τούρκος αναλυτής υποστήριξε πως η πρόταση της Τουρκίας θα αρχίσει να συζητείται στην Ε.Ε. όταν αρχίσουν να κρυώνουν τα ευρωπαϊκά νοικοκυριά.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Θα περάσουμε το ρωσικό φυσικό αέριο μέσα από την Ελλάδα

Τουρκία: Θα περάσουμε το ρωσικό φυσικό αέριο μέσα από την Ελλάδα υποστηρίζει ο Τούρκος αναλυτής Αμπντουλάχ Αγκάρ.

Σύμφωνα με τον Αμπντουλάχ Αγκάρ, η Τουρκία δεν θα μπορέσει να δημιουργήσει αποθηκευτικό χώρο για το ρωσικό φυσικό αέριο στην Ανατολική Θράκη, αλλά με αγωγούς θα το περνάει μέσω Ελλάδας στην Ε.Ε..

Ο Αμπντουλάχ Αγκάρ υποστήριξε, μιλώντας στο CNN Τurk , ότι η Ελλάδα θα αναγκαστεί από την Ε.Ε. να δεχτεί το σχέδιο της Τουρκίας, αφού όπως τόνισε η Αθήνα θα κάνει ότι της πει η Ε.Ε.

«Ποιος ταΐζει την Ελλάδα; Η Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν πουν «ναι» η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ολλανδία και οι άλλες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης» η Ελλάδα δεν θα μπορεί να πει «όχι», σημείωσε.

Τουρκία: Θα περάσουμε το ρωσικό φυσικό αέριο μέσα από την Ελλάδα

Ο Τούρκος αναλυτής υποστήριξε πως η πρόταση της Τουρκίας θα αρχίσει να συζητείται στην Ε.Ε. όταν αρχίσουν να κρυώνουν τα ευρωπαϊκά νοικοκυριά το χειμώνα και ξεκινήσουν τα προβλήματα για τις κυβερνήσεις της Ευρώπης.

Ο Αμπντουλάχ Αγκάρ σημείωσε πως η συγκεκριμένη γραμμή θα πρέπει να περάσουν ένα με δύο χρόνια για να πραγματοποιηθεί, ενώ ανέφερε πως για φέτος δεν μπορεί να γίνει κάτι δραστικό, λόγω έλλειψης του απαραίτητου χρόνου.

Διαβάστε επίσης:

Ήττα από την Ελλάδα και φυλακη για τον Ερντογάν βλέπουν οι ΗΠΑ

Μεχριβάν Αλίεβα: Η αντιπρόεδρος και πρώτη κυρία του Αζερμπαϊτζάν εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Θα περάσουμε το ρωσικό φυσικό αέριο μέσα από την Ελλάδα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ