Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Κράξιμο στον Ερντογάν που μοιράζει χρήματα στα παιδιά!

Κράξιμο στην Τουρκία για τον Eρντογάν που μοιράζει «μπαχσίσι» στα παιδιά!

Χρήστος Μαγγίνας Featured Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Κράξιμο στον Ερντογάν που μοιράζει χρήματα στα παιδιά!

Χαμός με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία, με την αντιπολίτευση της γειτονικής χώρας, να ασκεί κριτική στον Τούρκο πρόεδρο γιατί αυτός μοιράζει χρήματα στα παιδιά!

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, η αντιπολίτευση φωνάζει ότι «ο πληθωρισμός βρίσκεται στο χέρι του Ερντογάν ο οποίος πέρσι μοίραζε 100 λίρες και φέτος μοιράζει 200».

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε στο twitter η «Flash Haber TV», φαίνεται ο τούρκος πρόεδρος να είχε χρήματα στο χέρι και να τα μοιράζει στα παιδιά, με τον κόσμο να το φωνάζει: «Ηγέτη μας δεν θα αφήσουμε την Τουρκία στους προδότες…».

Μάλιστα του «μπαχσίσι» που μοίραζε ο Ερντογάν πήγε να επωφεληθεί και κάποιος μεγαλύτερος αλλά τον σταμάτησαν λέγοντάς του: «Ώπα σταμάτα…Ντροπή. Είναι για τα παιδιά», την ώρα που ο κόσμος του φώναζε: «Πρόεδρε μας έλα κι από εδώ».

Φυσικά η εικόνα αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη από την αντιπολίτευση, η οποία ανέφερε ότι «η κοινωνική πολιτική του Ερντογάν είναι τα χρήματα που μοιράζει».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Κράξιμο στον Ερντογάν που μοιράζει χρήματα στα παιδιά!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr. Στα GeoStratigika ξεκίνησα με την γέννησή του, στις 5 Ιουλίου 2022

ΣΧΟΛΙΑ