Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Στόχος οι κορβέτες με τα θαλάσσια drone των Τούρκων

Η Τουρκία κατάλαβε αυτό το αποτέλεσμα εκ των προτέρων και άρχισε να λαμβάνει μέτρα ανάλογα».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Στόχος οι κορβέτες με τα θαλάσσια drone των Τούρκων

Στόχος οι κορβέτες με τα θαλάσσια drone των Τούρκων λέει ο Τούρκος ερευνητής αμυντικής βιομηχανίας Aνίλ Σαχίν, μιλώντας στο TRT Haber.

«Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των SİDAs είναι ότι είναι μια αναλώσιμη πλατφόρμα. Επομένως, είναι εντάξει αν το χάσουμε. Επειδή δεν υπάρχουν άνθρωποι μέσα και είναι φθηνό από άποψη κόστους», ανέφερε στο TRT Haber ο Τούρκος ερευνητής.

«Επομένως, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επανδρωμένα πλωτά στοιχεία όπως σκάφος εφόδου ή κορβέτα για διάφορους λόγους», σημείωσε.

Στόχος οι κορβέτες με τα θαλάσσια drone των Τούρκων

«Σε ένα περιβάλλον όπου υπάρχουν κορβέτες αξίας 400-500 εκατομμυρίων δολαρίων και διάρκεια κατασκευής 4 ετών, οι αναλώσιμες πλατφόρμες χαμηλού κινδύνου όπως οι SİDA έχουν αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο Aνίλ Σαχίν.

«Η Τουρκία κατάλαβε αυτό το αποτέλεσμα εκ των προτέρων και άρχισε να λαμβάνει μέτρα ανάλογα. Οι χώρες που θα το καταλάβουν αργά είναι οι υποψήφιοι πελάτες της Τουρκίας στον τομέα της SİDA», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον Σαχίν, τουλάχιστον «3-4 διαφορετικά SIDA θα παραδοθούν στη Διοίκηση των τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων φέτος».

Διαβάστε επίσης:

Αμερικανοί πιλότοι μαχητικών έχουν τρελαθεί με τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας S-300 σαν τα ελληνικά

Τουρκία: «Τρελάθηκαν» οι Τούρκοι με την επέκταση του φράχτη στον Έβρο – Επιστρατεύουν το TurkAegean!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στόχος οι κορβέτες με τα θαλάσσια drone των Τούρκων». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ