Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Νέα επίθεση για το ναυάγιο στην Πύλο – «Οι Έλληνες σκοτώνουν τους μετανάστες»

Παραλήρημα από την Τουρκία - Κατηγορούν την Ελλάδα για το ναυάγιο στην Πύλο

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Νέα επίθεση για το ναυάγιο στην Πύλο - «Οι Έλληνες σκοτώνουν τους μετανάστες»

Το ναυάγιο στην Πύλο και τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά η Τουρκία που μέσω του Ομέρ Τσελίκ κατηγόρησε την Ελλάδα για όλα όσα έγιναν.

Όπως μετέδωσε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο εκπρόσωπος του κόμματος δικαιοσύνης και ανάπτυξης της Τουρκίας έστρεψε τα βέλη του προς την ελληνική πλευρά, δηλώνοντας πως «οι Έλληνες σκοτώνουν τους μετανάστες».

Παράλληλα, μεταξύ άλλων είπε ότι «η ελληνική ακτοφυλακή επιχείρησε να διώξει τους μετανάστες στα ιταλικά ή στα τουρκικά ύδατα» γεγονός που προκαλεί την οργή της Αθήνας.

Τέλος, μεγάλη μερίδα του τουρκικού Τύπου ευθυγραμμισμένη με την άποψη του Τσελίκ, αφήνει αιχμές για την ελληνική ακτοφυλακή για το ναυάγιο στην Πύλο.

Χαρακτηριστικό είναι πως τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αναφέρουν πως η Ελλάδα πιάστηκε στα πράσα για όσα κάνει υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα ευθύνεται για την τραγωδία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Νέα επίθεση για το ναυάγιο στην Πύλο – «Οι Έλληνες σκοτώνουν τους μετανάστες»». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ