Αρχική » Εξοπλιστικά

Τουρκία: Πότε θα έχει 20 νέα πολεμικά αεροσκάφη Kaan και πότε άλλα 20 – Τι λένε για F-35 και F-16 σαν τα ελληνικά

«Το 2028, θα παραδώσουμε 20 πολεμικά αεροσκάφη Kaan στην τουρκική Πολεμική Αεροπορία», λένε.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τουρκία: Πότε θα έχει 20 νέα πολεμικά αεροσκάφη Kaan και πότε άλλα 20 - Τι λένε για F-35 και F-16 σαν τα ελληνικά

Τουρκία: Πότε θα έχει 20 νέα πολεμικά αεροσκάφη Kaan και πότε άλλα 20 και τι λένε οι Τούρκοι για τα F-35 και τα F-16 σαν τα ελληνικά.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της τουρκικής TUSAŞ, Τεμέλ Κοτίλ, οι Τούρκοι ξεκινούν να παράγουν ακόμα δύο τουρκικά μαχητικά Kaan.

«Το αεροπλάνο μας μπορεί να πετάξει, αλλά είμαστε αυστηροί λόγω κάποιων δοκιμών. Το 2028, θα παραδώσουμε 20 πολεμικά αεροσκάφη Kaan στην τουρκική Πολεμική Αεροπορία. Πακέτο Block 10 , αυτά τα αεροσκάφη θα είναι ένα υποτμήμα του F35 και ένα ανώτερο τμήμα του F16», τόνισε.

Τουρκία: Πότε θα έχει 20 νέα πολεμικά αεροσκάφη Kaan και πότε άλλα 20

Ο Τεμέλ Κοτίλ υπογράμμισε πως το 5ης γενιά Kaan «θα μπει στον κατάλογο της Πολεμικής μας Αεροπορίας το 2030».

«Όταν λέμε 5η γενιά, μιλάμε για “τεχνολογία αορατότητας”. Φανταστείτε ότι ο πιλότος του πολεμικού μας αεροσκάφους, με το ειδικά σχεδιασμένο κράνος του, μπορεί να λειτουργεί σε αλληλεπίδραση και συντονισμό με αεροπλάνα και SİHA εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά. Και αυτός ο τίτλος υπερτεχνολογίας αποτιμάται στα 100 εκατομμύρια δολάρια. Η συνεργασία TUSAŞ/Aselsan είναι στα πρόθυρα να φέρει αυτή την ικανότητα στη χώρα μας», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Τα περιμένουν στην Ανατολική Μεσόγειο για να τα παγιδεύσουν οι Τούρκοι – Ποιο το σχέδιο

Τι έγινε τελικά μετά την πτώση της Τροίας;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Πότε θα έχει 20 νέα πολεμικά αεροσκάφη Kaan και πότε άλλα 20 – Τι λένε για F-35 και F-16 σαν τα ελληνικά». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ