Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Νέο σοκ για Ερντογάν – Θρίλερ με Κιλιτσντάρογλου δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Νέα δημοσκόπηση σοκ για τον Ερντογάν στην Τουρκία

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Νέο σοκ για Ερντογάν - Θρίλερ με Κιλιτσντάρογλου δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όσον αφορά τις εκλογές στην Τουρκία οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 14 Μαΐου.

Την ώρα που μια τελευταία δημοσκόπηση σοκάρει τον Ερντογάν, απειλώντας τον με το τέλος του, διάφορες άλλες δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν το εξής παράδοξο.

Τουρκία: Νέο σοκ για Ερντογάν – Θρίλερ με Κιλιτσντάρογλου δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Ενώ σε αρκετά γκάλοπ ο Κεμάλ Κιλιντσάρογλου προηγείται έναντι του Ερντογάν στο ερώτημα «ποιος είναι καταλληλότερος για πρόεδρος στην Τουρκία;», το κόμμα του που κυβερνά αυτή τη στιγμή την Τουρκία στις περισσότερες δημοσκοπήσεις εμφανίζεται να προπορευόμενο! Αυτό όμως φαίνεται πως ανατρέπεται σιγά σιγά.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Σμύρνη που δεν πέρασε απαρατήρητη και που αναμένεται να επηρεάσει τα νούμερα των δημοσκοπήσεων

Μάλιστα, στην Τουρκία προβλέπουν δημοσκοπικό «θρίλερ» για Κιλιτσντάρογλου – Ερντογάν τη στιγμή που επεισόδια ξέσπασαν τη Δευτέρα το μεσημέρι στη Μασσαλία, στη νότια Γαλλία ανάμεσα σε υποστηρικτές και αντιπάλους του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, γύρω από εκλογικό κέντρο για Τούρκους πολίτες που μπορούν να ψηφίσουν εκ των προτέρων στις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία.
.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Νέο σοκ για Ερντογάν – Θρίλερ με Κιλιτσντάρογλου δείχνουν οι δημοσκοπήσεις». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ