Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Στήριζαν το τζάμι στο τουρκικό μαχητικό για να μην πέσει στο κεφάλι του Ερντογάν;

Οι χρήστες του διαδικτύου διαπίστωσαν πως ένα κόκκινο «σίδερο» ήταν στριμωγμένο ανάμεσα στο θόλο του αεροπλάνο και το αεροπλάνο.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Στήριζαν το τζάμι στο τουρκικό μαχητικό για να μην πέσει στο κεφάλι του Ερντογάν;

Στήριζαν το τζάμι στο τουρκικό μαχητικό για να μην πέσει στο κεφάλι του Ερντογάν όταν μπήκε μέσα;

Το τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος KAAN παρουσιάστηκε στο κοινό, όμως ένας βραχίονας στο αεροπλάνο δημιούργησε διαμάχη στα social media στην Τουρκία.

Στο τουρκικό TF-X μπήκε και ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος κάθισε στο πιλοτήριο του μαχητικού.

Όμως, την ώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθόταν στο πιλοτήριο του αεροπλάνου, οι χρήστες του διαδικτύου διαπίστωσαν πως ένα κόκκινο «σίδερο» ήταν στριμωγμένο ανάμεσα στο θόλο του αεροπλάνο και το αεροπλάνο.

Στήριζαν το τζάμι στο τουρκικό μαχητικό για να μην πέσει στο κεφάλι του Ερντογάν;

Στην πραγματικότητα, σημειώνει το savunmasanayist.com, πρόκειται «υδραυλικό βραχίονα» καθώς «το πρώτο πρωτότυπο του μαχητικού αεροσκάφους KAAN δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο».

«Ως εκ τούτου, τα μέτρα ασφαλείας διατηρούνται πάντα στο υψηλότερο επίπεδο στα πρωτότυπα αεροσκάφη. Αυτός ο “υδραυλικός βραχίονας” που φαίνεται στο KAAN είναι στην πραγματικότητα ένα προληπτικό μέτρο ασφαλείας», τονίζεται.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Τούρκους, παρόμοια μέτρα «λαμβάνονται σε όλα τα πολεμικά αεροσκάφη, είτε δυτικής είτε σοβιετικής/ρωσικής προέλευσης».

Στήριζαν το τζάμι στο τουρκικό μαχητικό για να μην πέσει στο κεφάλι του Ερντογάν;

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας καθηγητής Ισμαήλ Ντεμίρ απάντησε στους ισχυρισμούς (σ.σ. και του geostratigika.gr) ότι το σύστημα πρόωσης του TCG ANADOLU είναι προβληματικό.

«Όσοι το λένε είναι κακόβουλοι, ας σπουδάσουν. Γιατί μιλάνε χωρίς να ξέρουν το θέμα, χωρίς να ερευνούν. Ας δουν τη χρονιά που κατασκευάστηκε ο Χουάν Κάρλος, ας κοιτάξουν τη χρονιά που κατασκευάστηκε το TCG ANADOLU. Ας δούμε την εμπειρία εκεί. Θα πρέπει να είναι περήφανοι που φτιάξαμε καλύτερο προϊόν», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

KMW και Rheinmetall στο δικαστήριο για την πνευματική ιδιοκτησία των Leopard 2 που επηρεάζεται και η Ελλάδα

Τουρκία: Οι δημοσκοπήσεις σοκάρουν τον Ερντογάν – Θρίλερ με Κιλιτσντάρογλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στήριζαν το τζάμι στο τουρκικό μαχητικό για να μην πέσει στο κεφάλι του Ερντογάν;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ