Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Ο τουρκικος σεβντάς για τους S-300

«Η αποστολή των S-300 στην Ουκρανία δεν είναι απλή υπόθεση».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Ο τουρκικος σεβντάς για τους S-300

Τουρκία: Ο τουρκικος σεβντάς για τους S-300 αφού περιμένουν να φύγουν πως και πως από την Κρήτη.

Ιδιαίτερη έκταση έχει πάρει στην Τουρκιά η συνέντευξη του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλο στο Νewsbomb.

«Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε ότι δεν έχει ληφθεί επίσημη πρόταση από τις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με την προμήθεια του συστήματος αεράμυνας Patriot στην Ελλάδα σε αντάλλαγμα για την αποστολή των S-300 της χώρας του στην Ουκρανία», αναφέρει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

Τουρκία: Ο τουρκικος σεβντάς για τους S-300

«Η αποστολή των S-300 στην Ουκρανία δεν είναι απλή υπόθεση. Δεν έχουμε καμία απολύτως πρόθεση να αποδυναμώσουμε την αμυντική μας δύναμη με οποιονδήποτε τρόπο. Υπάρχουν σενάρια αλλά όχι επίσημες προτάσεις για αντικατάσταση αμυντικών συστημάτων», ανέφερε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, σημειώνουν οι Τούρκοι.

Το savunmasanayist.com αναφέρεται και στη δήλωση Παναγιωτόπουλου αναφορικά με τις νέες ελληνικές κορβέτες.

«Οι προσφορές της Γαλλίας και της Ιταλίας ανταποκρίνονται στις ανάγκες του Ελληνικού Ναυτικού. «Η χώρα μας επιθυμεί κάθε μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα να συνοδεύεται από αμυντική συνεργασία», σημείωσε.

Tην ίδια ώρα, σαν… τρελά πουλάνε τα γαλλικά μαχητικά Rafale, ειδικά μετά την επιλογή τους από την ελληνική Πολεμική Αεροπορία.

Έτσι, στους τελευταίους πελάτες των Γάλλων προστέθηκαν πρόσφατα και οι Κολομβιανοί.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση της Κολομβίας μελέτησε τρεις προσφορές (Ηνωμένες Πολιτείες, Γαλλία και Σουηδία) και προχώρησε στην προεπιλογή της πρότασης που παρουσίασε η γαλλική κυβέρνηση, για την απόκτηση 16 Rafales, αποκάλυψε η γαλλική latribune.fr.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Τρέλα με τα γαλλικά μαχητικά της Ελλάδας – Μεγάλη ζημιά σε Αμερικανούς και Σουηδούς

Τουρκία – γκάλοπ: Πιστεύουν οι Τούρκοι πώς η χώρα τους πρέπει να «χτυπήσει» την Ελλάδα;

Ρίχνει ΒΟΜΒΑ ο Ολυμπιακός – Εξετάζει την απόκτηση του Αϊτόρ από τον Παναθηναϊκό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Ο τουρκικος σεβντάς για τους S-300». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ