Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Θέμα το Geostratigika στην Τουρκία για το παιχνίδι με τα γαλλικά υποβρύχια – Δείτε τι έγραψαν οι Τουρκοι

«Δεν υπάρχουν πολλά παραδείγματα στον κόσμο! Η συμφωνία έκανε τον γείτονα να ζηλέψει: το έδωσαν στην Τουρκία, όχι στη Γαλλία», τιτλοφορείται το τουρκικό άρθρο.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Θέμα το Geostratigika στην Τουρκία για το παιχνίδι με τα γαλλικά υποβρύχια - Δείτε τι έγραψαν οι Τουρκοι

Τουρκία: Θέμα τo Geostratigika και το Sportime στην Τουρκία για το παιχνίδι με τα γαλλικά υποβρύχια και την συμφωνία με το Παιστιάν.

Ο ελληνικός Τύπος, που έγραψε ότι τα γαλλικής κατασκευής υποβρύχια του Πακιστάν εκσυγχρονίστηκαν από την Τουρκία και όχι από τη Γαλλία, ανέφερε ότι «η Τουρκία παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τα γαλλικά υποβρύχια», τονίζει η τουρκική Star, αναπαράγοντας το ρεπορτάζ του Sportime και του geostratigika.gr.

Τουρκία: Θέμα το Sportime στην Τουρκία για το παιχνίδι με τα γαλλικά υποβρύχια

Το γεγονός ότι η Τουρκία κέρδισε τον διαγωνισμό, ο οποίος περιλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό ημιζωής των γαλλικής κατασκευής υποβρυχίων κλάσης Agosta 90Β, ιδιοκτησίας του Πακιστάν, έναντι του κατασκευαστή, είχε μεγάλο αντίκτυπο στην Ελλάδα, τονίζουν οι Τούρκοι.

«Δεν υπάρχουν πολλά παραδείγματα στον κόσμο! Η συμφωνία έκανε τον γείτονα να ζηλέψει: το έδωσαν στην Τουρκία, όχι στη Γαλλία», τιτλοφορείται το τουρκικό άρθρο.

Τουρκία: Θέμα το Geostratigika στην Τουρκία για το παιχνίδι με τα γαλλικά υποβρύχια

Τουρκία: Θέμα το Sportime στην Τουρκία για το παιχνίδι με τα γαλλικά υποβρύχια

Ο ελληνικός Τύπος έκανε πρωτοσέλιδο για τη… «δυσπεψία που βίωσε μπροστά στην υποβρύχια συμφωνία Τουρκίας-Πακιστάν», αναφέρεται, με τους Τούρκους να έχουν σταθερά το Sportime στις πηγές που παρακολουθούν.

Φέρνοντας το θέμα στην ημερήσια διάταξη με τίτλο «Η Τουρκία παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τα γαλλικά υποβρύχια», ο ελληνικός Τύπος ανέφερε, πως «τα γαλλικής κατασκευής υποβρύχια του Πακιστάν εκσυγχρονίζονται από την Τουρκία και όχι από τη Γαλλία», σημειώνεται.

πηγή: sportime.gr

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Τούρκος αναλυτής μίλαγε για τα ελληνικά άρματα και πήγε να τα κάνει πάνω του – Έμεινε η Τουρκαλα παρουσιάστρια

Δήλωση που κάνει «πυρ και μανία» τους Τούρκους: «Αν ο Ερντογάν τολμήσει να προκαλέσει θερμό επεισόδιο θα συντριβεί»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Θέμα το Geostratigika στην Τουρκία για το παιχνίδι με τα γαλλικά υποβρύχια – Δείτε τι έγραψαν οι Τουρκοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ