Αρχική » Εξοπλιστικά

Η Τουρκία παίζει επικίνδυνο παιχνίδι στη Γαλλία με τα γαλλικά υποβρύχια

Οι Τούρκοι κέρδισαν τον διαγωνισμό εναντίον του κατασκευαστή για τον εκσυγχρονισμό ημιζωής των γαλλικής κατασκευής υποβρυχίων Agosta 90B Class.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Η Τουρκία παίζει επικίνδυνο παιχνίδι στη Γαλλία με τα γαλλικά υποβρύχια

Η Τουρκία παίζει επικίνδυνο παιχνίδι στη Γαλλία και τα γαλλικά υποβρύχια με την βοήθεια του Πακιστάν.

Σύμφωνα με τους Τούρκους τα γαλλικής κατασκευής υποβρύχια του Πακιστάν εκσυγχρονίζονται από την Τουρκία και όχι από την Γαλλία, με τους Πακιστανούς να δίνουν την δουλειά στην Άγκυρα.

Η τουρκική αμυντική βιομηχανία STM ανακοίνωσε ότι και το δεύτερο από τα 3 υποβρύχια παραδόθηκε στο πλαίσιο της συμφωνίας με το Πακιστάν ενώ οι Τούρκοι κέρδισαν τον διαγωνισμό εναντίον του κατασκευαστή για τον εκσυγχρονισμό ημιζωής των γαλλικής κατασκευής υποβρυχίων Agosta 90B Class.

Η Τουρκία παίζει επικίνδυνο παιχνίδι στη Γαλλία με τα γαλλικά υποβρύχια

«Αυτό το έργο είναι ένα πραγματικά κρίσιμο έργο για εμάς. Είναι ένας διαγωνισμός που κερδίσαμε ενάντια σε έναν κατασκευαστή. Δεν μπορείτε να δείτε πολλά παραδείγματα στο εξωτερικό. Δεν υπάρχουν πολλές εταιρείες με αυτήν την αρμοδιότητα εκτός από τους κατασκευαστές», ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της STM, Ουζγκούρ Γκιουλεριούζ.

Σύμφωνα με τον Γκιουλεριούζ τα γαλλικά υποβρύχια «προσαρμόστηκαν στις τρέχουσες ανάγκες χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες σε όλα τα μεταβαλλόμενα συστήματα και ότι συστήματα και εξοπλισμός όπως ηλεκτρονικός πόλεμος, σύστημα διαχείρισης πολέμου, συστήματα σόναρ, αισθητήρες ενσωματώθηκαν στα υποβρύχια και ένα πολύ σημαντικό μέρος του αναπτύχθηκε από εγχώριες εταιρείες όπως η ASELSAN και η HAVELSAN».

Διαβάστε επίσης:

Ρώσοι: Θα δώσουν Rafale και στην Ουκρανία ή F-16

Ελληνοτουρκικά: Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τούρκοι – «Θα θυσιάσουμε δύο μαχητικά για ένα ελληνικό Rafale»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Τουρκία παίζει επικίνδυνο παιχνίδι στη Γαλλία με τα γαλλικά υποβρύχια». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ