Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Τους βάζουν φυλακή επειδή φωτογραφίζουν τουρκικα F-16

Ο Tούρκος φωτογράφιζε F-16 στην βάση του Ντιγιάρμπακιρ.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Τους βάζουν φυλακή επειδή φωτογραφίζουν τουρκικα F-16

Τουρκία: Τους βάζουν φυλακή επειδή φωτογραφίζουν τουρκικα F-16 κατά την απογείωσή τους.

Με οκτώ χρόνια φυλάκισης κινδυνεύει Τούρκος επειδή δημοσίευσε φωτογραφίες 158 φορές, σχετικές με την απογείωση και την προσγείωση τουρκικών F-16 από τον λογαριασμό στα social media.

Ο Tούρκος φωτογράφιζε F-16 στην βάση του Ντιγιάρμπακιρ.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία ως «μέλος ένοπλης τρομοκρατικής οργάνωσης» και «προπαγάνδα για τρομοκρατική οργάνωση» ενώ κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης από 8 έως και 20 χρόνια.

Τουρκία: Τους βάζουν φυλακή επειδή φωτογραφίζουν τουρκικα F-16

Το κατηγορητήριο που ετοιμάστηκε σε βάρος του έγινε δεκτό από το 4ο Ανώτατο Ποινικό Δικαστήριο, γράφει το τουρκικό havadanhaber.com.

Οι σχετικές φωτογραφίες αφορούν στην περίοδο μεταξύ 17 Φεβρουαρίου και 23 Μαΐου του 2022.

«Πρέπει να ανακοινώσουμε γρήγορα τις αεροπορικές και χερσαίες κινήσεις του εχθρού. Δεν πρέπει να παραμείνουμε παθητικοί…», ανέφερε ο Τούρκος στις αναρτήσεις του.

«Έχει γίνει κατανοητό ότι οι αναρτήσεις που γίνονται στον λογαριασμό του υπόπτου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αναρτήσεις που νομιμοποιούν τις δραστηριότητες της ένοπλης τρομοκρατικής οργάνωσης PKK/KCK, επαινούν, υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν τις μεθόδους που περιέχουν βία, βία και απειλές», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κατηγορητήριο.

Tην ίδια ώρα, πάει να φέρει τα πάνω κάτω η Τουρκία με μία κίνηση που λίγοι φαντάζονταν καθώς μπήκε στην κουβέντα, έστω και φιλολογικά το να δώσει τους ρωσικούς S-400 στην Ουκρανία.

Το BBC Turkish έκανε την Παρασκευή συζήτηση, σε τουρκικό δελτίο ειδήσεων εάν μπορεί «η Τουρκία δώσει το σύστημα αεράμυνας S-400 που αγόρασε από τη Ρωσία στην Ουκρανία» και «να επιστρέψει στο πρόγραμμα F-35».

Σύμφωνα με τον απόστρατο στρατηγό Μπεν Χότζες, οι ρωσικοί S-400 της Τουρκίας «περιμένουν στα κουτιά τους».

Όπως ανέφερε ο στρατηγός ε.α., η Τουρκία «μπορεί να δώσει αυτά τα συστήματα στην Ουκρανία και να επιστρέψει στο πρόγραμμα F-35».

Διαβάστε επίσης:

Γιατί οι Τούρκοι τρέμουν τα Διαπόντια νησιά της Ελλάδας;

Τουρκία: Τραγουδιστής έγινε ο Ερντογάν την ώρα που χάνει συνεχώς μονάδες στις προεκλογικές δημοσκοπήσεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Τους βάζουν φυλακή επειδή φωτογραφίζουν τουρκικα F-16». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ