Αρχική » Εξοπλιστικά

Rafale: Αγοράζουν 200 γαλλικά μαχητικά οι Σαουδάραβες; – Η Ελλάδα τα άλλαξε όλα

Οι Γάλλοι κάνουν λόγο για αγορά τουλάχιστον 100 ή και 200 (!) Rafale από το Ριάντ.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά Γεωστρατηγική
Rafale: Αγοράζουν 200 γαλλικά μαχητικά οι Σαουδάραβες - Η Ελλάδα τα άλλαξε όλα

Rafale: Αγοράζουν 200 γαλλικά μαχητικά οι Σαουδάραβες αφού η Ελλάδα μετά την επιλογή του γαλλικού μαχητικού τα… άλλαξε όλα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της γαλλικής La Tribune, η Σαουδική Αραβία «ενδιαφέρεται για τα Rafale».

Οι Γάλλοι κάνουν λόγο για αγορά τουλάχιστον 100 ή και 200 (!) Rafale από τους Σαουδάραβες την ώρα όμως που όπως σημειώνουν «η υπογραφή ενός συμβολαίου εξακολουθεί να είναι πολύ υποθετική».

Την ίδια ώρα η γαλλική La Tribune αναφέρει ότι οι Σαουδάραβες «ενδιαφέρονται επίσης για το πρόγραμμα SCAF», που αφορά στο μελλοντικό ευρωπαϊκό μαχητικό αεροσκάφος.

Το Ριάντ φαίνεται να ενδιαφέρεται για τα Rafale, το οποίο ήδη πετά στην Εγγύς και Μέση Ανατολή (Αίγυπτος και Κατάρ) και σύντομα θα πετάει στους ουρανούς των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ).

Rafale: Αγοράζουν 200 γαλλικά μαχητικά οι Σαουδάραβες – Η Ελλάδα τα άλλαξε όλα

Να σημειωθεί πως όλα άλλαξαν για το γαλλικό μαχητικό όταν η Ελλάδα επέλεξε την αγορά των 24 Rafale. Aπό την στιγμή εκείνη τα γαλλικά μαχητικά πουλούν σαν… ζεστό ψωμί.

Η Ελλάδα είναι μία χώρα που παρακολουθείται στις εξοπλιστικές της κινήσεις από πολλές χώρες, οι οποίες και μιμούνται τις επιλογές της σε αέρα, θάλασσα και ξηρά.

Για να αγοράζει η Ελλάδα τα Rafale την ώρα που τα τουρκικά μαχητικά κάνουν συνεχώς παραγιάσεις στο Αιγαίο, κάτι θα… ξέρει, είναι το σκεφτικό και όπως φαίνεται οι Γάλλοι έπιασαν το… Jocker με την επιλογή της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Τους βάζουν φυλακή επειδή φωτογραφίζουν τουρκικα F-16

Τουρκία: Τραγουδιστής έγινε ο Ερντογάν την ώρα που χάνει συνεχώς μονάδες στις προεκλογικές δημοσκοπήσεις

Δείτε ακόμα

Iσιδώρα Χιμένεθ: Η πανέμορφη Χιλιανή σπρίντερ έκανε βίντεο που τους έκανε να τα χάσουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Αγοράζουν 200 γαλλικά μαχητικά οι Σαουδάραβες; – Η Ελλάδα τα άλλαξε όλα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ