Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκικά ΜΜΕ προβλέπουν «απόβαση» 50.000 τουριστών στην Ελλάδα!

«Εννέα ημέρες αργίας και η Ελλάδα είναι καλύτερη σε υπηρεσίες, αλλά και φθηνότερη» αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
«Εννέα ημέρες αργίας και η Ελλάδα είναι καλύτερη σε υπηρεσίες, αλλά και φθηνότερη» αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι 50.000 Τούρκοι τουρίστες αναμένεται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, λόγω των διακοπών για το μπαϊράμι.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο Μανώλης Κωστίδης, αφορμή είναι οι διακοπές για το μπαϊράμι, οι οποίες λόγω έξτρα αργίας που έδωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διαρκούν από 15 ως 23 Ιουνίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Ελλάδα θεωρείται προτιμότερος προορισμός λόγω των καλύτερων υπηρεσιών και των χαμηλότερων τιμών.

Εννέα ημέρες αργίας και η Ελλάδα είναι καλύτερη σε υπηρεσίες, αλλά και φθηνότερη» αναφέρουν τα χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως η εφαρμογή του μέτρου της έκδοσης επταήμερης βίζας εξπρές κατά την άφιξη για πολλά ελληνικά νησιά του Αιγαίου έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον στη γειτονική Τουρκία.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι πάνω από 20.000 Τούρκοι βρέθηκαν σε Χίο – Σάμο – Κω και Ρόδο κατά τη διάρκεια των εννιαήμερων διακοπών της μουσουλμανικής γιορτής Eid al-Fitr, που λαμβάνει χώρα μετά το τέλος του Ραμαζανιού, του ισλαμικού ιερού μήνα της νηστείας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκικά ΜΜΕ προβλέπουν «απόβαση» 50.000 τουριστών στην Ελλάδα!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ