Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκος αναλυτής: Η Ελλάδα θέλει να κάνει το πρώτο χτύπημα η Άγκυρα για να δικαιολογήσει χτυπήματα βαθειά μέσα στην Τουρκία

Πώς οι Τουρκοι πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα παγιδεύσει την Τουρκια για να την χτυπήσει βαθειά μέσα στην τουρκική ενδοχώρα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά

Τούρκος αναλυτής: Η Ελλάδα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα η Άγκυρα για να δικαιολογήσει χτυπήματα βαθειά μέσα στην Τουρκία υποστηρίζει ο Γιουσούφ Ερίμ.

Σύμφωνα με τον Τούρκο αναλυτή Γιουσούφ Ερίμ, «η Ελλάδα θα θέλει να προκαλέσει ένα τουρκικό πρώτο χτύπημα, οπότε πιθανότατα θα είμαστε μάρτυρες πολλών εναέριων και θαλάσσιων καταπατήσεων πολύ βαθύτερα στην Τουρκία».

Τούρκος αναλυτής: Η Ελλάδα θέλει να κάνει το πρώτο χτύπημα η Άγκυρα για να δικαιολογήσει χτυπήματα βαθειά μέσα στην Τουρκία

Μάλιστα ο Τούρκος αναλυτής υποστηρίζει ότι η Ελλάδα πιθανά θα ασκήσει πιέσεις για κυρώσεις προς την Τουρκία «από τις Βρυξέλλες, την Ουάσιγκτον και το Παρίσι».

Τούρκος αναλυτής: Η Ελλάδα θέλει να κάνει το πρώτο χτύπημα η Άγκυρα για να δικαιολογήσει χτυπήματα βαθειά μέσα στην Τουρκία

Ο Γιουσούφ Ερίμ υπογραμμίζει ότι το «χρονικό διάστημα των 3 μηνών μεταξύ της ελληνικής ανακοίνωσης για αύξηση των χωρικών της υδάτων στα 12 ν.μ. και του τέλους των εκλογών στην Τουρκία και την Ελλάδα θα είναι πιθανώς ότι πιο κοντά σε πόλεμο μεταξύ των δύο χωρών που έχουμε βιώσει εδώ και έναν αιώνα».

Να θυμίσουμε ότι οι Τούρκοι υποστηρίζουν η επέκταση από την Ελλάδα των χωρικών της υδάτων στην Κρήτη θα είναι «το βήμα που θα ξεκινήσει τον πόλεμο με την Αθήνα».

Σύμφωνα με τουρκικές πληροφορίες, η «Αθήνα θα δηλώσει 12 μίλια στην Κρήτη τον Μάρτιο και τα τουρκικά πλοία θα είναι κλειστά από το Αιγαίο προς τη Μεσόγειο», σημειώνει το trhaber.com.

«Η διοίκηση της Αθήνας, που δεν εγκαταλείπει τον εξοπλισμό πολλών χερσαίων περιοχών κοντά στην Τουρκία, θα εφαρμόσει σύντομα την προκλητική απόφαση των 12 μιλίων στην Κρήτη», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Αποκαλύπτουν το σχέδιο με τις ψεύτικες ανακαλύψεις πετρελαίου και φυσικού αερίου πριν τις τουρκικές εκλογές;

Ελληνοτουρκικά: Μπαράζ προκλήσεων – Χιλιάδες παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου το 2022

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκος αναλυτής: Η Ελλάδα θέλει να κάνει το πρώτο χτύπημα η Άγκυρα για να δικαιολογήσει χτυπήματα βαθειά μέσα στην Τουρκία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ