Αρχική » Διεθνή

Ισραήλ: Το μυστήριο με τέσσερα τουρκικά Airbus A340-300 που πήγαν στο Ιράν

Ξεκίνησαν για Ουζμπεκιστάν αλλά στα κρυφά πήγαν στην Τεχεράνη.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Ισραήλ: Το μυστήριο με τέσσερα τουρκικά Airbus A340-300 που πήγαν στο Ιράν

Ισραήλ: Το μυστήριο με τέσσερα τουρκικά Airbus A340-300 της Turkish Airlines που πήγαν στο Ιράν.

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, στις 23 Δεκεμβρίου 2022, «μια μέρα που ο κόσμος ήταν απασχολημένος με τις χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες», τέσσερα πρώην Airbus A340-300 της Turkish Airlines, που βρίσκονταν παροπλισμένα στο Γιοχάνεσμπουργκ από την άνοιξη του 2019, «μεταφέρθηκαν στην Τεχεράνη (Ιράν)».

«Τα τέσσερα αεροσκάφη αποσύρθηκαν από την Turkish Airlines στα τέλη του 2018/αρχές του 2019. Μετά από μερικούς μήνες αποθήκευσης στην Κωνσταντινούπολη, μεταφέρθηκαν στο Γιοχάνεσμπουργκ τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2019 και τα τέσσερα ήταν εγγεγραμμένα στο μητρώο Guernsey (2-REG). για λογαριασμό μιας εταιρείας με έδρα το Χονγκ Κονγκ, που ονομάζεται AVRO Global Limited», γράφει το newsrael.com.

Ισραήλ: Το μυστήριο με τέσσερα τουρκικά Airbus A340-300 που πήγαν στο Ιράν

Στο αρχικό σχέδιο πτήσης το Ουζμπεκιστάν αναφερόταν ως τελικός προορισμός, αλλά τελικά κατευθύνθηκαν στην Τεχεράνη, καταλήγουν οι Ισραηλινοί.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Αποκαλύπτουν το σχέδιο με τις ψεύτικες ανακαλύψεις πετρελαίου και φυσικού αερίου πριν τις τουρκικές εκλογές;

Τουρκία: Υποψήφιος για Νόμπελ Ειρήνης ο Ερντογάν – Δείτε γιατί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ισραήλ: Το μυστήριο με τέσσερα τουρκικά Airbus A340-300 που πήγαν στο Ιράν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ