Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τρελάθηκαν οι Τούρκοι με την απάντηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν

Πρωτοσέλιδο με τον τίτλο «εξωφρενικά λόγια Μητσοτάκη» για την απάντηση στον Ερντογάν.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά
Τρελάθηκαν οι Τούρκοι με την απάντηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν

Τρελάθηκαν οι Τούρκοι με την απάντηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν και το «μπορούμε να έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά».

Με πρωτοσέλιδό της η τουρκική Haberler χαρακτηρίζει εξωφρενικά τα λόγια Μητσοτάκη στην απάντηση στο «μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα» του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης, που με κάθε ευκαιρία έκανε προκλήσεις κατά της Τουρκίας, χρησιμοποίησε για άλλη μια φορά εξωφρενικά λόγια», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Τρελάθηκαν οι Τούρκοι με την απάντηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν

Τρελάθηκαν οι Τούρκοι με την απάντηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν

«Σχετικά με τον οπλισμό των μη στρατιωτικών νησιών, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε: “Mπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα”. Αναφερόμενος στα λόγια του, ο Μητσοτάκης είπε πως όσοι “καυχιούνται ότι θα έρθουν ξαφνικά ένα βράδυ ξυπνούν ένα βράδυ και βρίσκονται σε μια πικρή αλήθεια”», σημειώνεται.

Ο Τούρκος πρόεδρος είχε προειδοποιήσει την Ελλάδα «να μείνει μακριά από όνειρα, ρητορική και πράξεις που θα οδηγήσουν σε τύψεις όπως πριν από έναν αιώνα, και να συνέλθει».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με εκτιμήσεις του πρακτορείου Avia.pro, τα δυτικά μαχητικά που θα δωθούν στην Ουκρανία θα είναι ή F-16, τα οποία προηγουμένως ήθελε να μεταφέρει στο Κίεβο η Ολλανδία ή ακόμα και τα γαλλικά Rafale σαν και αυτά που πήρε από τους Γαλλους η Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Ρώσοι: Θα δώσουν Rafale και στην Ουκρανία ή F-16

Ελληνοτουρκικά: Γιατί πλέον η Ελλάδα θα απαντάει σε όλες τις απειλές του Ερντογάν (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρελάθηκαν οι Τούρκοι με την απάντηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ