Αρχική » Ένοπλες Δυνάμεις

28η Οκτωβρίου: Χρόνια Πολλά μέσα από ελληνικό μαχητικό πάνω από την Θεσσαλονίκη – Δέος

Εικόνα που κόβει την ανάσα και προκαλεί δέος μέσα από το πιλοτήριο μαχητικού αεροσκάφους κατά την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.

Αλέξανδρος Κωτάκης Featured Ένοπλες Δυνάμεις
28η Οκτωβρίου: Εικόνα που κόβει την ανάσα και προκαλεί δέος μέσα από το πιλοτήριο μαχητικού αεροσκάφους κατά την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.

28η Οκτωβρίου: Περηφάνια, συγκίνηση και δέος κατά την στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28η Οκτωβρίου 1940 που εορτάστηκε με όλες τις επισημότητες στη Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικά ήταν τα πλάνα που μας ήρθαν μέσα από το πιλοτήριο μαχητικού αεροσκάφους, που έκανε εντυπωσιακούς ελιγμούς πάνω από την πόλη.

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στα πλάνα, τα οποία προβλήθηκαν και από την κρατική τηλεόραση, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και «κόβουν την ανάσα».

Παρακολουθώντας τα κανείς, μπορεί σχεδόν να αισθανθεί το πώς  νιώθουν οι πιλότοι αυτών των αεροσκαφών που τρέχουν με ασύλληπτες ταχύτητες, πολύ μεγαλύτερες από ένα εμπορικό αεροπλάνο.

Οπως ήταν φυσικό το παρακάτω βίντεο έγινε viral στο διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας πολλά σχόλια και like από του Έλληνες χρήστες που αποθέωσαν το όλο σκηνικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «28η Οκτωβρίου: Χρόνια Πολλά μέσα από ελληνικό μαχητικό πάνω από την Θεσσαλονίκη – Δέος». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες.

ΣΧΟΛΙΑ