Αρχική » Ένοπλες Δυνάμεις

Bayraktar: Το σύστημα μάχης των Belharra εγγυάται την καταστροφή τους

Η αντιμετώπιση των επιθέσεων κορεσμού και όχι μόνο, των τουρκικών drone - UAV έχει για τα καλά μπει στην κουβέντα.

Διονύσης Αντωνέλλος Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Bayraktar: Το σύστημα μάχης των Belharra εγγυάται την καταστροφή τους

Bayraktar: Το σύστημα μάχης των Belharra εγγυάται την καταστροφή τον τουρκικών drone αφού τα αντιμετωπίζει σε τριπλό επίπεδο.

Η αντιμετώπιση των επιθέσεων κορεσμού και όχι μόνο, των τουρκικών drone – UAV έχει για τα καλά μπει στην κουβέντα.

Οι νέες ελληνικές φρεγάτες Belharra διαθέτουν το σύστημα μάχης Setis και το υπερ – ραντάρ SeaFire 500, τα οποία θα μπορούν να εμπλέξουν στην αντιμετώπιση των στόχων και τα τρία αντιαεροπορικά όπλα των FDI.

Δηλαδή, αφού εντοπιστεί ο στόχος – στόχοι (σ.σ. το SeaFire μπορεί να εντοπίσει 800 στόχους ταυτόχρονα) τότε το Setis θα οργανώνει την επιθέση κατά των στόχων με συνδυασμό όλων των σχετικών όπλων των νέων ελληνικών φρεγατών.

Έτσι, Aster 30, RIM 116 RAM και το πολυβόλο των 76 χιλιστών, θα συνεργάζονται για την αντιμετώπιση των στόχων κατά προτεραιότητα και ανάλογα με το είδος του στόχου.

Όλα τα παραπάνω δεν αφορούν στην χρήση Strales στο πολυβόλο, αφού οι FDI αρχικά δεν θα διαθέτουν το σύστημα. Όμως όταν αποφασιστεί από την Ελλάδα να μπει Strales τότε το σύστημα θα εγκατασταθεί στη συνέχεια και θα δώσει περισσότερες δυνατότητες στην αντιμετώπιση των επιθέσεων κορεσμού.

Αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση ότι η ελληνική αντιεροπορική ομπρέλα θα είναι και διακλαδική και πολύπλευρη.

Στην αντιμετώπιση των κινδύνων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο θα εμπλακεί όλη η ελληνική αεράμυνα που περιλαμβάνει πλοία με αντιαεροπορικές ικανότητες, S-300, Patriot, Hawk III, OSA, TOR M 1, Crotale, BEΛΟΣ, ΑSRAD κ.ο.κ.

Μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα διαθέτει από τις καλύτερες αντιαεροπορικές άμυνες στο ΝΑΤΟ και αυτό θα παίξει τον ρόλο σε πιθανές μελλοντικές επιθέσεις κορεσμού όπου στην κυριολεξία το Αιγαίο θα «κλείσει».

Διαβάστε επίσης:

Τούρκος αναλυτής: Απαράδεκτος ο χάρτης Μπαχτσελί – Έχει εκτός τη Θράκη και τη Θεσσαλονίκη

Βelharra: Η σοφή απόφαση των Ελλήνων ναυάρχων για τις επιθέσεις κορεσμού των Τούρκων
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bayraktar: Το σύστημα μάχης των Belharra εγγυάται την καταστροφή τους». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ