Αρχική » Ένοπλες Δυνάμεις

Τούρκος αναλυτής: Απαράδεκτος ο χάρτης Μπαχτσελί – Έχει εκτός τη Θράκη και τη Θεσσαλονίκη

Είναι γεγονός πως οι Τούρκοι συνεχίζουν ενορχιστρωμένα το σχέδιο τους να βάλουν όσα περισσότερα ζητήματα μπορούν στο τραπέζι.

Αριστοτέλης Παπαργύρης Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τούρκος αναλυτής: Απαράδεκτος ο χάρτης Μπαχτσελί - Έχει εκτός τη Θράκη και τη Θεσσαλονίκη

Τούρκος αναλυτής: Απαράδεκτος ο χάρτης Μπαχτσελί καθώς έχει εκτός Τουρκίας τη Θράκη και τη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζει ο Φατίχ Τεζκάν.

Ο δημοσιογράφος και αναλυτής Φατίχ Τεζκάν αντέδρασε στον χάρτη Μαχτσελί, ο οποίος περιλαμβάνει ως τουρκικά τα ελληνικά νησιά στα παράλια της Μικράς Ασίας και την Κρήτη.

Ο Φατίχ Τεζκάν, το προφίλ του οποιου στο Twitter έχει κεντρική φωτογραφία με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζει σε tweet του πως ο χάρτης Μαχτσελί είναι απαράδεκτος γιατί δεν περιλαμβάνει τη Θράκη και τη Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατουρκ.

Είναι γεγονός πως οι Τούρκοι συνεχίζουν ενορχιστρωμένα το σχέδιο τους να βάλουν όσα περισσότερα ζητήματα μπορούν στο τραπέζι.

Οι παράλλογες απαιτήσεις των Τούρκων αν μπουν σε ένα τραπέζει συζητήσεων και όχι απαραίτητα με την Ελλάδα, θα καταλήξουν σε κάτι λιγότερα… παράλογο που όμως για τους ίδιους θα είναι 100% κέρδος.

Δηλαδή, αν αύριο μεθαύριο ο χάρτης Μπαχτσελί μπει σε αντιπαράθεση με τον χάρτη της Σεβίλλης ποιος θα βγει χαμένος; Η Ελλάδα ή η Τουρκία;

Τούρκος αναλυτής: Απαράδεκτος ο χάρτης Μπαχτσελί – Έχει εκτός τη Θράκη και τη Θεσσαλονίκη

Το σχέδιο της Τουρκίας ήταν, είναι και θα είναι να μην ενωθεί η ΑΟΖ της Ελλάδας και της Κύπρου.

Αυτό εξυπηρετεί το αφήγημα της Γαλάζιας Πατρίδας των Τούρκων.

Ποιος αντιστέκεται σε αυτό το αφήγημα; Ένα μικρό ελληνικό νησί στο σύμπλεγμα της Μεγίστης. Η Στρογγύλη. Εκεί θεωρώ πως θα παιχτεί όλο το παιχνίδι στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

Toύρκοι: Το ελληνικό λόμπι κέρδισε – Τα F-16 δεν έρχονται

Βelharra: Η σοφή απόφαση των Ελλήνων ναυάρχων για τις επιθέσεις κορεσμού των Τούρκων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκος αναλυτής: Απαράδεκτος ο χάρτης Μπαχτσελί – Έχει εκτός τη Θράκη και τη Θεσσαλονίκη». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αριστοτέλης Παπαργύρης

Είμαι πτυχιούχος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων στο A.S.E. Bucharest. Έχω συμμετάσχει στην ειρηνευτική αποστολή KFOR στο Κόσοβο.

ΣΧΟΛΙΑ