Αρχική » Ένοπλες Δυνάμεις

Νέο ξέσπασμα από πρώην Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για τις φωτιές στη Νέα Αγχίαλο

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, χαρακτήρισε αδιανόητο το γεγονός των εκρήξεων στην Αγχίαλο.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ένοπλες Δυνάμεις
Ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, χαρακτήρισε αδιανόητο το γεγονός των εκρήξεων στην Αγχίαλο.

Την ώρα που παραμένουν αναπάντητα σοβαρά ερωτήματα για τις εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο και πώς φτάσαμε στην καταστροφή των εγκαταστάσεων, ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ξεσπά!

Οι εκρήξεις του πολεμικού υλικού δεν τρόμαξαν απλώς τους κατοίκους της περιοχής αλλά προκάλεσαν και καταστροφές στις περιουσίες των κατοίκων, οι οποίοι είχαν εκκενώσει με τη βοήθεια των Αρχών και εθελοντών από νωρίς την περιοχή.

Όπως ήταν λογικό, οι πρωτοφανείς εικόνες με τις εκρήξεις στρατιωτικού υλικού έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ ερωτηματικά προκαλεί πώς έγιναν εκρήξεις σε αποθήκες που είναι χτισμένες με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ.

Ο ίδιος  λοιπόν αφού πρώτα τόνισε πως αποκαλύφθηκαν που βρίσκονται οι αποθήκες πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης, χαρακτήρισε αδιανόητο το γεγονός των εκρήξεων στην Αγχίαλο, τονίζοντας πως όλα τα μέτρα πρόληψης θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί από τον Μάρτιο.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι οι ευθύνες θα αναζητηθούν στην αλυσίδα διοίκησης από τη μονάδα μέχρι και τον Α/ΓΕΕΘΑ.

Όλα αυτά φυσικά, τη στιγμή που τα δελτία ειδήσεων στα μεγάλα κανάλια της Ελλάδας ξεκίνησαν την ενημέρωση όταν υπήρχε η ασφάλεια της καλής είδησης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέο ξέσπασμα από πρώην Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για τις φωτιές στη Νέα Αγχίαλο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ