Αρχική » Ένοπλες Δυνάμεις

Πρώην ΓΕΕΘΑ: Όλοι πλέον ξέρουν που βρίσκονται οι αποθήκες πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης

Ο Χρήστος Χριστοδούλου ήταν αρχηγός του Α/ΓΕΕΘΑ από τις 25 Ιανουαρίου 2019 έως τις 17 Ιανουαρίου 2020.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις
Πρώην ΓΕΕΘΑ: Όλοι πλέον ξέρουν που βρίσκονται οι αποθήκες πυρομαχικών της 111 Πτέρυγα Μάχης

Πρώην ΓΕΕΘΑ: Όλοι πλέον ξέρουν που βρίσκονται οι αποθήκες πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης, τόνισε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο πτέραρχος ε.α. Χρήστος Χριστοδούλου.

«Το 1987 είχαμε 48 βαθμούς στον Βόλο. Είχαμε ποτέ τέτοια φαινόμενα; Αν είναι δυνατόν», υπογράμμισε, με φόντο την φωτιά στη Νέα Αγχίαλο από την οποία καταστράφηκαν αποθήκες πυρομαχικών, βομβών και πυραύλων των ελληνικών F-16, ενώ μαχητικά κρίθηκε απαραίτητο να απομακρυνθούν από τη βάση τους.

Ο Χρήστος Χριστοδούλου ήταν αρχηγός του Α/ΓΕΕΘΑ από τις 25 Ιανουαρίου 2019 έως τις 17 Ιανουαρίου 2020.

Συλλογιστική Μητσοτάκη: Χορεύεις ζεϊμπέκικο και κάνεις διακοπές στην Πάτμο; Φεύγεις! Χορεύεις τραπ και «σκοτώνεις» παιδιά στα Τέμπη; Μένεις!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρώην ΓΕΕΘΑ: Όλοι πλέον ξέρουν που βρίσκονται οι αποθήκες πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ