Αρχική » Διεθνή

Πρέσβης του Ισραήλ στην Τουρκία: Η Χαμάς δεν πρέπει να έχει παρουσία στην Τουρκία

Το Σάββατο, η Χαμάς εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Ισραήλ.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Διεθνή
Πρέσβης του Ισραήλ στην Τουρκία: Η Χαμάς δεν πρέπει να έχει παρουσία στην Τουρκία

Πρέσβης του Ισραήλ στην Τουρκία: Η Χαμάς δεν πρέπει να έχει παρουσία στην Τουρκία, δήλωσε η Ιρίτ Λίλιαν.

Σύμφωνα με τη πρέσβη του Ισραήλ «ίναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τις προσφορές μεσολάβησης μεταξύ του Ισραήλ και της ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς».

Να σημειωθεί πως η Τουρκία προσφέρθηκε να μεσολαβήσει σε συνομιλίες των δύο μερών, ώστε να σταματήσουν οι ένοπλες ενέργειες.

Πρέσβης του Ισραήλ στην Τουρκία: Η Χαμάς δεν πρέπει να έχει παρουσία στην Τουρκία

Η πρέσβης του Ισραήλ στην Τουρκία, κατά την συνάντησή της με δημοσιογράφους, τόνισε πως οι «επιθέσεις έδειξαν ότι η Χαμάς δεν πρέπει να έχει καμία παρουσία στην Τουρκία ή αλλού».

Το Σάββατο, η Χαμάς εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Ισραήλ, για την οποία το Ισραήλ ορκίστηκε «ισχυρή εκδίκηση» ως απάντηση.

«Εκατοντάδες Παλαιστίνιοι και Ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί, σε αυτό που το Ισραήλ είπε ότι είναι πόλεμος», σημειώνει η jpost.com.

Διαβάστε επίσης:

Νετανιάχου: Πολίτες του Ισραήλ είμαστε σε πόλεμο – Ενεργοποίησε το άρθρο 40 – O πόλεμος θα πάρει καιρό

Αρχύτας: Έρχεται και θα είναι τελείως διαφορετικό – Ο απόλυτος αιφνιδιασμός στα πάντα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρέσβης του Ισραήλ στην Τουρκία: Η Χαμάς δεν πρέπει να έχει παρουσία στην Τουρκία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ