Αρχική » Εξοπλιστικά

Αρχύτας: Έρχεται και θα είναι τελείως διαφορετικό – Ο απόλυτος αιφνιδιασμός στα πάντα

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές σε όλους τους τομείς.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Αρχύτας: Έρχεται και θα είναι τελείως διαφορετικό - Ο απόλυτος αιφνιδιασμός στα πάντα

Αρχύτας: Έρχεται το πρώτο ελληνικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) και θα είναι τελείως διαφορετικό από όσα ξέραμε έως σήμερα.

Απίστευτα γρήγορα τρέχουν οι εξελίξεις στο project Aρχύτας, το οποίο αναβαθμίζεται σε ένα άκρως ανταγωνιστικό προϊόν που αναμένεται να προηγείται σε κρίσιμες κατηγορίες του ανταγωνισμού, ακόμα και των τουρκικών drone.

Mπορεί πριν από λίγους μήνες να βλέπαμε τα τουρκικά drone να εξελίσσονται δραστικά χωρίς η Ελλάδα να έχει απάντηση όμως πλέον τα δεδομένα αλλάζουν.

Το Geostratigika είναι σε θέση να γνωρίζει ότι το Aρχύτας βρίσκεται εντός των χρονοδιαγραμμάτων και μάλιστα αναμένεται σύντομα η πρώτη παράδοση του νέου UAV (στο πρώτο εξάμηνο του 2024).

Αρχύτας: Έρχεται και θα είναι τελείως διαφορετικό – Ο απόλυτος αιφνιδιασμός στα πάντα

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές σε όλους τους τομείς ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει ενημέρωση για τις βελτιώσεις και τις αναβαθμίσεις που ήδη πραγματοποιούνται.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για ένα UAV 100% ελληνικό, το οποίο θα έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ενώ οι δυνατότητές του θα είναι μοναδικές για την κατηγορία του.

«Ακόμα και για τον ανταγωνισμό της γειτονιάς μας οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, αν και για την ώρα καλό είναι να μην αναφέρουμε κάτι επιπλέον», υπογράμμισε πηγή με γνώση του κρίσιμου project.

Απόλυτα θετικές λοιπόν αναμένονται οι εξελίξεις για το Αρχύτας, το οποίο έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Η απάντηση του Ελληνικού Στρατού στο UAV-230 ήταν το ισραηλινό Rampage των 300 χλμ εμβέλειας

Τούρκοι: Η Ελλάδα συζητά με το Ισραήλ για να πάρει το BARAK MX -Μπορεί να χτυπήσει μαχητικά, UAV, ελικόπτερα, πυραύλους και βόμβες ταυτόχρονα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρχύτας: Έρχεται και θα είναι τελείως διαφορετικό – Ο απόλυτος αιφνιδιασμός στα πάντα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ