Αρχική » Εξοπλιστικά

Ελικόπτερο Black Hawk αντιμέτωπο με εχθρικό αντιαεροπορικό βλήμα! (vid)

Ελικόπτερο blackhawk στοχοποιείται από εχθρικό αντιαεροπορικό βλημα, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί και να εκτοξεύσει Flares.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Εξοπλιστικά
Ελικόπτερο Black Hawk στοχοποιείται από εχθρικό αντιαεροπορικό βλημα, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί και να εκτοξεύσει Flares.

Στην δημοσιότητα τέθηκε βίντεο όπου ελικόπτερο Black Hawk στοχοποιείται από εχθρικό αντιαεροπορικό βλημα, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί και να εκτοξεύσει Flares.

Όλα αυτά φυσικά τη στιγμή που η Lockheed Martin ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα υπέγραψε σήμερα την Επιστολή Προσφοράς και Αποδοχής (LOA) για την απόκτηση των 35 μεταφορικών ελικοπτέρων UH-60M Black Hawk.

Το UH-60M Black Hawk κατασκευάζεται από τη Sikorsky, θυγατρική της Lockheed Martin. Τα ελληνικά Black Hawk αποκτώνται με FMS και αναμένεται να αντικαταστήσουν τα ελικόπτερα AB205/UH-1 της Αεροπορίας Στρατού.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελικόπτερο Black Hawk αντιμέτωπο με εχθρικό αντιαεροπορικό βλήμα! (vid)». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ