Αρχική » Εξοπλιστικά

Ελληνοτουρκικά: Κοροϊδεύουν οι Τούρκοι το πρώτο ελληνικό drone ΤALOS

«Το πρώτο UAV της Ελλάδας πέταξε.. κυκλοφόρησαν ένα βίντεο με το λεγόμενο UAV που μοιάζει με παιχνίδι 😁😁😁», γράφει το TÜRK DEGS

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ελληνοτουρκικά: Κοροϊδεύουν οι Τούρκοι το πρώτο ελληνικό drone ΤALOS

Ελληνοτουρκικά: Κοροϊδεύουν οι Τούρκοι το πρώτο ελληνικό drone ΤALOS, το οποίο έκανε δοκιμαστική πτήση.

Με… ειρωνεία υποδέχτηκαν οι Τούρκοι την πτήση του πρώτου ελληνικού drone ΤΑLOS.

«Το πρώτο UAV της Ελλάδας πέταξε.. κυκλοφόρησαν ένα βίντεο με το λεγόμενο UAV που μοιάζει με παιχνίδι 😁😁😁», γράφει το TÜRK DEGS / TURK MAGS στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ελληνοτουρκικά: Κοροϊδεύουν οι Τούρκοι το πρώτο ελληνικό drone ΤALOS

«Λατρεύω την κεραία. Το έβγαλαν από το παλιά ταινία. Είναι ηγέτες μας στην ανακύκλωση», έγραψε ένας Τούρκος χρήστης στα σχόλια του ενώ άλλος χρήσης αναρωτιέται: «Μήπως αγόρασαν από Aliexpress 😂»;

«Αχαχα αυτό το γελοίο λεγόμενο drone μου έφτιαξε τη μέρα.. Ευχαριστώ Έλληνες 😃», σημειώνει άλλος Τούρκος χρήστης του διαδικτύου στο σχόλιό του.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Το ελληνικό drone είναι το UAS Talos, μέγιστου μικτού βάρους απογείωσης άνω των 200 κιλών (σ.σ. το μέγιστο μικτό βάρος του αεροσκάφους, συμπεριλαμβανομένου του βάρους του και όλων όσων μεταφέρει), το οποίο κατασκευάστηκε από την ελληνική εταιρεία Spirit Aeronautical Systems.

«Το UAS TALOS. Το πρώτο στοίχημα με τον εαυτό μας, να αποδείξουμε ότι έχουμε τις δυνάμεις να κάνουμε κάτι καινοτόμο, σχετικά με τα μη επανδρωμένα στην Ελλάδα, σε μια εποχή που λίγοι είχαν ακούσει αυτή την τεχνολογία», αναφέρεται στον λογαριασμό της S.A.S. στο Instagram, όπου και περιλαμβάνεται σχετικό βίντεο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAS Tech (@sastechgr)

Η πτήση πιθανώς αφορά σε μελέτη αεροδυναμικής (σ.σ. εξού και όπως προσέξετε και οι κορδέλες στα φτερά).

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Βγαίνουν o στόλος και τα υποβρύχια στο Αιγαίο με φουλ οπλισμό – Kαι Heron

Ελληνοτουρκικά: Εξοργιστικός ο Ακάρ – Νέα πυρά για τα εξοπλιστικά προγράμματα της Ελλάδας

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το πρόβλημα με τον Ροντινέϊ

Δείτε επίσης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Κοροϊδεύουν οι Τούρκοι το πρώτο ελληνικό drone ΤALOS». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ