Αρχική »

Μια Ελληνίδα πιλότος ελληνικού Mirage τρέλανε τους καλύτερους πιλότους του κόσμου

Την παράσταση έκλεψαν οι Έλληνες πιλότοι των Mirage 2000-5 και η 28χρονη Ελληνίδα πιλότος.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Μια Ελληνίδα πιλότος ελληνικού Mirage τρέλανε τους καλύτερους πιλότους του κόσμου

Μια Ελληνίδα πιλότος ελληνικού Mirage τρέλανε τους καλύτερους πιλότους του κόσμου στο ATLC (Advanced Tactical Leadership Course).

Διακόσιοι πενήντα πιλότοι, από την αφρόκρεμα των αεροπορικών δυνάμεων του κόσμου βρέθηκαν στην βάση Αλ Ντάφρα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πραγματοποιούσαν ασκήσεις, δοκιμάζοντας τις ικανότητες τους σε κάθε είδος εναέριας μάχης.

Την παράσταση έκλεψαν οι Έλληνες πιλότοι των Mirage 2000-5, με την 28χρονη Ελληνίδα πιλότο των ελληνικών μαχητικών να κάνει τους άντρες συναδέφλους της να… τρίβουν τα μάτια τους.

ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!

Μια Ελληνίδα πιλότος ελληνικού Mirage τρέλανε τους καλύτερους πιλότους του κόσμου

Δεν γνωρίζω εάν άλλη Πολεμική Αεροπορία είχε στην άσκηση γυναίκα πιλότο μαχητικού, αλλά η Ελλάδα είχε μια 28χρονη υποσμηναγό (Ι) η οποία μαζί με τους άλλους Έλληνες πιλότους, πήραν τιμητικές διακρίσεις, αναφέρει ο Βηματοδοτης.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις λοιπόν, ολοκλήρωσαν με «άριστα» τη συμμετοχή τους σε όλα τα αντικείμενα αποδεικνύοντας πως τα ελληνικά Mirage 2000-5 παραμένουν το «υπερόπλο» της Πολεμικής Αεροπορίας.

Την ίδια ώρα, η 332 Μοίρα ετοιμάζεται να παραλάβει ακόμη τέσσερα Rafale, τα οποία αναμένεται να προσγειωθούν στην Τανάγρα στις αρχές του 2023.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Κοροϊδεύουν οι Τούρκοι το πρώτο ελληνικό drone ΤALOS

Ζόρια για τον Ερντογάν – Ακραίο τρολάρισμα από τον Ιμάμογλου

Δείτε επίσης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μια Ελληνίδα πιλότος ελληνικού Mirage τρέλανε τους καλύτερους πιλότους του κόσμου». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ