Αρχική » Εξοπλιστικά

F-16: Διαψεύδει η Ελλάδα την παράδοση 32 μαχητικών στην Ουκρανία!

Η κυβέρνηση σπεύδει σε διάψευση των όσων ακούγονται για παράδοση F-16 στην Ουκρανία.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Εξοπλιστικά
F-16: Διαψεύδει η Ελλάδα την παράδοση 32 μαχητικών στην Ουκρανία!

Αρκετές φήμες υπήρξαν τις τελευταίες ώρες, ότι η Ελλάδα είναι σε διαδικασίες να μεταφέρει 32 μαχητικά F-16 στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, υπήρχαν δημοσιεύματα που είχα σχεδόν βέβαιο ότι θα ενισχύσει με αυτόν τον τρόπο η χώρα μας, την Ουκρανία στον πόλεμο με τη Ρωσία, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι ισχύει.

Η κυβέρνηση έσπευσε να διαψεύσει αυτές τις πληροφορίες, λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο και το Κίεβο να λάβει αυτά τα 32 μαχητικά.

Ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ξεκαθάρισε ότι έχει τελειώσει αυτό το θέμα από κάθε πλευρά και απλά υπάρχει για να προωθείται από μέρος του πολιτικού συστήματος.

Μάλιστα το ίδιο αναφέρουν και πηγές από το Υπουργείο Άμυνας, λέγοντας «Ουδέν ζήτημα μεταφοράς ελληνικών F-16 στην Ουκρανία υπάρχει. Όλα τα άλλα αποτελούν ακατάσχετη σεναριολογία».

F-16: Δείτε το βίντεο με όλες τις πληροφορίες!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «F-16: Διαψεύδει η Ελλάδα την παράδοση 32 μαχητικών στην Ουκρανία!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ