Αρχική » Γεωστρατηγική

Οπλίζει τους S-400 η Τουρκία – Που θα τους βάλει

Η εφημερίδα Türkiye επικαλείται «ενημερωμένες πηγές», για την πιθανή ανάπτυξη.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά Γεωστρατηγική
Οπλίζει τους S-400 η Τουρκία - Που θα τους βάλει

Οπλίζει τους S-400 η Τουρκία αναφέρουν δημοσιεύματα στην Τουρκία.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Türkiye η Άγκυρα σκοπεύει να κάνει την ανάπτυξη κατά μήκος των συνόρων με το Ιράκ.

«Αυτό το βήμα θεωρείται (απαραίτητο) στο πλαίσιο των προετοιμασιών για μια μεγάλης κλίμακας χερσαία στρατιωτική επιχείρηση εναντίον μαχητών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK)», τονίζει το πρακτορείο avia.pro.

Οπλίζει τους S-400 η Τουρκία – Που θα τους βάλει

Η εφημερίδα Türkiye επικαλείται «ενημερωμένες πηγές», για την πιθανή ανάπτυξη των ρωσικών S-400, με φόντο τουρκικ συμφωνία με τη διοίκηση της Βαγδάτης.

Η διαδικασία ανάπτυξης των τουρκικών S-400 έχει ήδη ξεκινήσει ενώ ομάδες της συριακής αντιπολίτευσης έχουν εκφράσει την ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις τουρκικές ενέργειες στο Ιράκ.

Να θυμίσουμε ότι το 2017, Τουρκία και Ρωσία συνήψαν σύμβαση για την προμήθεια S-400, η ​​οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε απάντηση στην αγορά των S-400 από την Άγκυρα, η Ουάσιγκτον απέκλεισε την Τουρκία από το πρόγραμμα μαχητικών αεροσκαφών F-35 και επέβαλε κυρώσεις κατά προσώπων της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας.

Διαβάστε επίσης:

Naval Group: Οι FDI είναι ο άμεσος ψηφιακός διάδοχος των φρεγατών FREMM

F-16: Διαψεύδει η Ελλάδα την παράδοση 32 μαχητικών στην Ουκρανία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οπλίζει τους S-400 η Τουρκία – Που θα τους βάλει». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ