Αρχική » Εξοπλιστικά

F-16 Viper: Ο φαύλος κύκλος των «τρεις και εξήντα» που δίνει η Ελλάδα στους εργαζόμενους – Και έχει και άλλο

Τα υπολόγισαν όλα... σωστά οι Έλληνες χαρτογιακάδες εκτός από κάτι.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
F-16 Viper: Ο φαύλος κύκλος των «τρεις και εξήντα» που δίνει η Ελλάδα στους εργαζόμενους - Και έχει και άλλο

F-16 Viper: Ο φαύλος κύκλος των «τρεις και εξήντα» που δίνει η Ελλάδα στους εργαζόμενους της γενικότερα και… ειδικότερα στο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των ελληνικών F-16 σε επίπεδο Viper.

Όλα τα υπολογίζουν οι μανατζαρέοι στην Ελλάδα εκτός από το… κόστος του εργαζόμενου σε σχέση με την ειδίκευση και την εμπειρία του.

Εεε, πάρε μία… επτάμηνη καθυστέρηση στην αναβάθμιση των ελληνικών F-16 σε Viper για να… ισιώσεις και τα λέμε σε λίγους μήνες που θα έχει βγει τελείως εκτός χρονοδιαγράμματος το πρόγραμμα αναβάθμισης.

Τα υπολόγισαν όλα… σωστά οι Έλληνες χαρτογιακάδες, έβγαλαν τα excel, έβαλαν έσοδα και έξοδα και βρήκαν ότι 150 εργαζόμενοι πρέπει να παίρνουν τόσα χρήματα για να βγαίνει το… μαγαζί.

Και έτσι έγινε. Οι 150 εργαζόμενοι έμαθαν τη δουλειά και όλα καλά.

Έλα όμως που μόλις έμαθαν την δουλειά και κούνησαν την… ουρά τους ήρθαν μπαμ μπαμ οι προτάσεις από Νορβηγία και Βέλγιο με τριπλάσια λεφτά και βάλε. Πας λοιπόν να κάνεις αυτό που έμαθες ή μένεις με «τρεις και εξήντα» και να κάνουν ηρωικές δηλώσεις οι «αποπάνω»; Πας.

Φάε τώρα εσύ ο από πάνω μία επτάμηνη καθυστέρηση να… ισιώσεις όσο αναδημοσιεύουν οι Τούρκοι το σχετικό ρεπορτάζ της Καθημερινής.

Μπορεί F-16 Viper να μην έχεις όμως έχεις ένα πράσινο excel να το… πιεις στο ποτήρι.

Και μη νομίζετε ότι στους 150 αυτούς εργαζόμενους σταματά το πρόβλημα. Υπάρχουν και αλλού κακοπληρωμένοι και υπάρχουν και αλλού… πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Άσχετα αν για το συγκεκριμένο πρότζεκτ έχει χυθεί πολύ μελάνι και αναμένεται πως και πως και εκεί τα πράγματα είναι το ίδιο. Αλλά εκεί τσιμουδιά ακόμα.

Διαβάστε επίσης:

Έτσι κατάφεραν οι ΗΠΑ να πιέζουν το Ισραήλ – Παράδειγμα και για την Ελλάδα

ΗΠΑ: Το Ιράν σχεδιάζει να στείλει «σμήνος από drones και πυραύλους κρουζ Shahed» σε ένα ισραηλινό διπλωματικό κτίριο;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «F-16 Viper: Ο φαύλος κύκλος των «τρεις και εξήντα» που δίνει η Ελλάδα στους εργαζόμενους – Και έχει και άλλο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ