Αρχική »

Έτσι κατάφεραν οι ΗΠΑ να πιέζουν το Ισραήλ – Παράδειγμα και για την Ελλάδα

Τι λένε οι Ρώσοι ότι συμβαίνει.

Διονύσης Αντωνέλλος Uncategorized
Έτσι κατάφεραν οι ΗΠΑ να πιέζουν το Ισραήλ - Παράδειγμα και για την Ελλάδα

Έτσι κατάφεραν οι ΗΠΑ να πιέζουν το Ισραήλ για να συμφωνεί με την πολιτική της Ουάσιγκτον και οι Ισραηλινοί να μην μπορούν να… κάνουν τίποτα;

Ισραήλ και ΗΠΑ δεν βρίσκονται πάντα στην ίδια… πλευρά του τραπεζιού καθώς οι σχέσεις της κυβέρνησης Τζο Μπάιντεν με αυτή του Μπένζαμιν Νετανιάχου έχουν περάσει αρκετές κρίσεις.

Όμως στο τέλος κατά κάποιο περίεργο τρόπο, φαίνεται πως γίνεται πάντα αυτό που επιθυμεί η Ουάσιγκτον ή τέλος πάντων προς την κατεύθυνση αυτού που επιθυμούν οι ΗΠΑ.

Έτσι κατάφεραν οι ΗΠΑ να πιέζουν το Ισραήλ – Παράδειγμα και για την Ελλάδα

Τι συμβαίνει λοιπόν;

Σύμφωνα με του Ρώσους, οι Αμερικανοί έχουν καταφέρει να εγκλωβίσουν τους Ισραηλινούς, καθώς οι πύραυλοι Tamir που χρησιμοποιεί το απόλυτα απαραίτητο για την ύπαρξη του Ισραήλ IRON DOME, κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Αρκάνσας.

Το συγκεκριμένο παράδειγμα των Ισραηλινών ας αποτελέσει μάθημα και για την Ελλάδα, αναφορικά με τις δυνατότητες που πρέπει να έχει ή να διατηρήσει για τις Ένοπλες Δυνάμεις της.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Το Ιράν σχεδιάζει να στείλει «σμήνος από drones και πυραύλους κρουζ Shahed» σε ένα ισραηλινό διπλωματικό κτίριο;

Συνεχίζουν τις προκλήσεις τα τουρκικά ΜΜΕ – «Στο Αιγαίο υπάρχουν νησιά αμφισβητούμενης κυριαρχίας»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτσι κατάφεραν οι ΗΠΑ να πιέζουν το Ισραήλ – Παράδειγμα και για την Ελλάδα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ