Αρχική » Εξοπλιστικά

Φρεγάτες: Οι Γάλλοι έκαναν το απίστευτο με την FDI; – To πήραν πάνω τους

Το πλοίο αυτό, όπως σημειώνεται, προοριζόταν για το γαλλικό ναυτικό.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Φρεγάτες: Οι Γάλλοι έκαναν το απίστευτο με την FDI - To πήραν πάνω τους

Φρεγάτες: Οι Γάλλοι έκαναν το απίστευτο με την τέταρτη γαλλική FDI την οποία ανακατευθύνουν στην Ελλάδα για να μην καθυστερήσει το πρόγραμμα.

Η τέταρτη γαλλική φρεγάτα FDI που κατασκευάστηκε από το ναυπηγείο στη Naval Group στη Λοριάν θα είναι τελικά ελληνική, σύμφωνα με δημοσίευμα του Mer et Marine.

Το πλοίο αυτό, όπως σημειώνεται, προοριζόταν για το γαλλικό ναυτικό, το οποίο θα λάβει τη δεύτερη Belharra του ένα χρόνο αργότερα από το προγραμματισμένο.

Έτσι, το γαλλικό Admiral Louzeau δεν θα είναι τελικά η τέταρτη αλλά η πέμπτη μονάδα της σειράς στο γαλλικό ναυτικό, καθώς η τέταρτη θα έρθει στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Δεν ξεχνούν τον εφιάλτη του Παπανικολής οι Τούρκοι – θα αλλάξει το παιχνίδι λένε οι Τούρκοι

Ελικόπτερο γαλλικής φρεγάτας καταρρίπτει drone των Χούτι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτες: Οι Γάλλοι έκαναν το απίστευτο με την FDI; – To πήραν πάνω τους». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ