Αρχική » Εξοπλιστικά

Φρεγάτες: Η Γαλλία ελπίζει στην Ελλάδα για να επαναληφθεί η επιτυχία των Rafale – Τι κάνουν

Οι Γάλλοι βλέπουν τις ελληνικές επιτυχίες στην θάλασσα ως την καλύτερη διαφήμιση για τα πολεμικά τους πλοία.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Φρεγάτες: Η Γαλλία ελπίζει στην Ελλάδα για να επαναληφθεί η επιτυχία των Rafale - Τι κάνουν

Φρεγάτες: Η Γαλλία ελπίζει στην Ελλάδα για να επαναληφθεί η επιτυχία των Rafale που εκτοξεύτηκε η ζήτησή τους μετά την παραγγελία τους από την Ελλάδα.

Η Ελλάδα δεν είναι τυχαία χώρα, όσο και αν κάποιοι θέλουν να την παρουσιάζουν κάτι σαν τον φτωχό συγγενή της περιοχής.

Η Γαλλία είδε τις παραγγελίες των Rafale να εκτοξεύονται μετά την παραγγελιά τους από την Αθήνα, με το ίδιο να ελπίζει πως θα γίνει και με τις νέες ελληνικές φρεγάτες.

Οι γαλλικές FDI είναι οι νέες ελληνικές φρεγάτες, η κατασκευή των οποίων προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Οι Γάλλοι έχουν συνειδητοποιήσει πως η γαλλική αμυντική βιομηχανία στηρίζεται για την ώρα μόνο στα γαλλικά μαχητικά Rafale, οι παραγγελίες των οποίων διαδέχονται η μία την άλλη.

Φρεγάτες: Η Γαλλία ελπίζει στην Ελλάδα για να επαναληφθεί η επιτυχία των Rafale – Τι κάνουν

Μία τέτοια επιτυχία ονειρεύονται οι Γάλλοι και για τα γαλλικά πολεμικά πλοία, η επιλογή των οποίων από την Αθήνα ανοίγει παράθυρο επιτυχίας στη γαλλική αμυντική βιομηχανία.

Οι Γάλλοι βλέπουν τις ελληνικές επιτυχίες στην θάλασσα ως την καλύτερη διαφήμιση για τα πολεμικά τους πλοία και ελπίζουν μέσα από την Ελλάδα να εισπράξουν την αντίστοιχη επιτυχία και στις FDI όπως έγινε και με τα Rafale.

Να σημειωθεί πως ήδη ο εξοπλισμός των ελληνικών φρεγατών αποτελεί case study για τους Γάλλους, οι οποίοι θέλουν να τον κοπιάρουν και στις δικές του φρεγάτες, δηλαδή στα πλοία που θα χρησιμοποιεί το γαλλικό ναυτικό, θεωρώντας πως οι Έλληνες έχουν επιτύχει την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του πλοίου και για κινδύνους που οι Γάλλοι δεν είχαν αξιολογήσει.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Πως η Ελλάδα πρόλαβε το μεγάλο πρόβλημα των γαλλικών μαχητικών που δένει τα χέρια

Ρώσοι στρατιώτες δοκίμασαν μανδύα αορατότητας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτες: Η Γαλλία ελπίζει στην Ελλάδα για να επαναληφθεί η επιτυχία των Rafale – Τι κάνουν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ