Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Bayraktar: 110 τουρκικά drone θα μπορεί να μεταφέρει το τουρκικό TCG Anadolu στην Ανατολική Μεσόγειο

Το TCG Anadolu ή Anadolu L-400 είναι η ναυαρχίδα του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Bayraktar: 110 τουρκικά drone θα μπορεί να μεταφέρει το τουρκικό TCG Anadolu στην Ανατολική Μεσόγειο

Bayraktar: 110 τουρκικά drone θα μπορεί να μεταφέρει το τουρκικό TCG Anadolu στην Ανατολική Μεσόγειο υποστηρίζουν τουρκικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με το τουρκικό tv100.com το μίνι τουρκικό αεροπλανοφόρο TCG Anadolu προγραμματίζεται να σταλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ «θα μπορεί να μεταφέρει 110 Bayraktar TB3 UAV».

Το TCG Anadolu ή Anadolu L-400 είναι η ναυαρχίδα του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού «καταπλήσσει όσους το βλέπουν με όλο του το μεγαλείο», σημειώνουν οι Τούρκοι.

Bayraktar: 110 τουρκικά drone θα μπορεί να μεταφέρει το τουρκικό TCG Anadolu

Bayraktar: 110 τουρκικά drone θα μπορεί να μεταφέρει το τουρκικό TCG Anadolu στην Ανατολική Μεσόγειο

Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι στηρίζουν πολλά στο Bayraktar KIZILELMA το οποίο υποστηρίοζουν οτι θα φέρει «επανάσταση στο πεδίο της μάχης με την ικανότητα προσγείωσης και απογείωσης, ειδικά για πλοία με σύντομους διαδρόμους».

Το Bayraktar KIZILELMA θα διαθέτει τη δυνατότητα προσγείωσης και απογείωσης σε πλοία μικρού διαδρόμου, όπως το πλοίο TCG Anadolu, το οποίο έχει κατασκευάσει η Τουρκία και διεξάγει επί του παρόντος δοκιμές.

Μάλιστα οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως αυτή τη δυνατότητα θα δώσει στα KIZILELMA και το Anadolu την δυνατότητα να αναλάβουν «στρατηγικό ρόλο στην προστασία της Γαλάζιας Πατρίδας».

Με λίγα λόγια, οι Τούρκοι θέλουν να βάλουν όσο πιο γρήγορα μπορούν τα KIZILELMA επάνω στο μίνι τουρκικό αεροπλανοφόρο για να προκαλέσουν πονοκέφαλο στην Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Διαβάστε επίσης:

Η Τουρκία παίζει επικίνδυνο παιχνίδι στη Γαλλία με τα γαλλικά υποβρύχια

Ελληνοτουρκικά: Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τούρκοι – «Θα θυσιάσουμε δύο μαχητικά για ένα ελληνικό Rafale»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bayraktar: 110 τουρκικά drone θα μπορεί να μεταφέρει το τουρκικό TCG Anadolu στην Ανατολική Μεσόγειο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ