Αρχική » Εξοπλιστικά

Ισραήλ: Ετοιμάζεται για κίνηση που θα αλλάξει την ελληνική αμυντική βιομηχανία με το ελληνικό stealth drone LOTUS;

Στην Ελλάδα για τις υπογραφές οι Ισραηλινοι αλλά και που κολλάει η υπόθεση που μπορεί να οδηγήσει πολύ... μακριά.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ισραήλ: Ετοιμάζεται για κίνηση που θα αλλάξει την ελληνική αμυντική βιομηχανία με το ελληνικό stealth drone LOTUS;

Ισραήλ: Ετοιμάζεται για κίνηση που θα αλλάξει την ελληνική αμυντική βιομηχανία με τους Ισραηλινούς να εχουν… ξετρελαθεί με την IDE.

Η Intracom Defense, η οποία συμμετέχει στο πρόγραμμα αναβάθμισης των ελληνικών συστοιχιών των αντιαεροπορικών συστημάτων Patriot ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους Ισραηλινούς, οι οποίοι σύμφωνα με το newmoney.gr μπήκαν στις τελικές συζητήσεις για την εξαγορά της.

Η συμμετοχή της IDE στο πρόγραμμα αναβάθμισης των ελληνικών συστοιχιών των αντιαεροπορικών συστημάτων Patriot είναι και ο λόγος που σύμφωνα με κάποιες πηγές καθυστερει την διαδικασία καθώς υπάρχει ενεργή σύμβαση με τη NATO Support and Procurement Agency.

Ισραήλ: Ετοιμάζεται για κίνηση που θα αλλάξει την ελληνική αμυντική βιομηχανία – Βάζουν μπροστά για το ελληνικό stealth drone LOTUS;

Να σημειωθεί πως στο παρελθόν Γάλλοι αναλυτές συνέδεσαν την επίσκεψη του πρέσβη του Ισραήλ στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense στο Κορωπί με τις εξελίξεις γύρω από το μυστικοπαθή πρόγραμμα ανάπτυξης του stealth drone LOTUS που είναι να εξοπλίσει τις Ένοπλες Δυνάμεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η κοινοπραξία του προγράμματος LOTUS συντονίζεται από την IDE και αποτελείται από βιομηχανικούς, επιστημονικούς και στρατιωτικούς φορείς από την Ελλάδα (IDE, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ALTUS, CFT, Πανεπιστήμιο Πατρών και Αποθήκη Τηλεπικοινωνιών και Ηλεκτρονικών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας), Κύπρος (SignalGenerix , Cyric and Geoimaging), Ισπανία (Embention) και Ολλανδία (RHEA Group).

Η Intracom Defense έχει επίσης σύμβαση με την Israel Aerospace Industries (IAI), τη μεγαλύτερη και κυβερνητική αμυντική εταιρεία στο Ισραήλ, για την παράδοση ενεργειακών και διαχειριστικών εφαρμογών και λύσεων.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η Ελλάδα παγώνει την μεταφορά των BMP 1 στην Ουκρανία – Τι θα γίνει με τα Marder

Σάββας Καλεντερίδης: Πώς με την διαρροή στα ΝΕΑ για τα 12 μίλια θα κάνουμε δώρο στην Τουρκία μία νίκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ισραήλ: Ετοιμάζεται για κίνηση που θα αλλάξει την ελληνική αμυντική βιομηχανία με το ελληνικό stealth drone LOTUS;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ