Αρχική » Εξοπλιστικά

Κίνδυνος για το Αρχύτας – Γιατί μπορεί να τιναχτεί στον αέρα το πρότζεκτ

Ποιος ο κίνδυνος και αν τον γνωρίζουν οι αρμόδιοι υπουργοί.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Κίνδυνος για το Αρχύτας - Γιατί μπορεί να τιναχτεί στον αέρα το πρότζεκτ

Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται το πρότζεκτ «Αρχύτας» που παρά τις τεχνικές δυσκολίες την Παρασκευή μπαίνει το πρώτο μεγάλο κομμάτι carbon.

Την ίδια ώρα, στα ηλεκτρονικά το Αρχύτας προχωρά εντός χρονοδιαγράμματος και πλέον ο στόχος της ανεπίσημης πτήσης τον ερχόμενο Απρίλιο είναι εφικτός.

Επειδή όμως δεν είναι όλα… ρόδινα, για να προχωρήσουν οι εργασίες βάσει του χρονοδιαγράμματος είναι απαραίτητο να συνεχίσει η χρηματοδότηση του προγράμματος και να μην υπάρξουν αποχωρήσεις μηχανικών και τεχνικών λόγω των πολύ χαμηλών αμοιβών που δεν υπερβαίνουν το ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων.

Να σημειωθεί πως ενώ συμβαίνουν αυτά, ιδιωτικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό δίνουν στους ίδιους υπαλλήλους μισθούς έως τέσσερις φορές επάνω, ένα πρόβλημα που γνωρίζουν και οι Έλληνες  αρμόδιοι υπουργοί (σ.σ. νυν και τέως).

Διαβάστε επίσης:

Κουρδιστάν: Οι Γερμανοί δημοσίευσαν χάρτη του κράτους και οι Τούρκοι έγιναν έξαλλοι

Ελληνοτουρκικά: Όταν λέει το ΕΛΙΑΜΕΠ ότι η Ελλάδα κακώς έχει παρατήσει τον Στρατό Ξηράς γιατί μπορεί να γίνει γενικευμένος πόλεμος με την Τουρκία τότε υπάρχει πρόβλημα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κίνδυνος για το Αρχύτας – Γιατί μπορεί να τιναχτεί στον αέρα το πρότζεκτ». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, κάνετε κλικ στις παρακάτω λέξεις. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ