Αρχική » Γεωστρατηγική

Defender 2024: Θα είναι η μεγαλύτερη άσκηση μετά τον ψυχρό πόλεμο – Σενάριο πολέμου

Η μεγαλύτερη άσκηση του ΝΑΤΟ μετά τον Ψυχρό Πόλεμο αναμένεται να διεξαχθεί στη Γερμανία, την Πολωνία και τις χώρες της Βαλτικής.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Γεωστρατηγική
Defender 2024: Θα είναι η μεγαλύτερη άσκηση μετά τον ψυχρό πόλεμο - Σενάριο πολέμου

Defender 2024: Η μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση του ΝΑΤΟ μετά τον Ψυχρό Πόλεμο στην οποία θα συμμετάσχουν 90 χιλιάδες στρατιώτες, θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ανώτατος Συμμαχικός Διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη (SACEUR) Στρατηγός Κρίστοφερ Καβόλι έκανε δήλωση στον Τύπο μετά τη Σύνοδο των Αρχηγών των Επιτελείων του ΝΑΤΟ, που ξεκίνησε χθες στις Βρυξέλλες.

«Η συμμαχία θα επιδείξει την ικανότητά της να ενισχύσει τον ευρωατλαντικό χώρο μετακινώντας δυνάμεις από τη Βόρεια Αμερική πέρα ​​από τον Ατλαντικό», είπε ο Κάβολι.

Η μεγαλύτερη άσκηση του ΝΑΤΟ μετά τον Ψυχρό Πόλεμο αναμένεται να διεξαχθεί στη Γερμανία, την Πολωνία και τις χώρες της Βαλτικής και θα περιλαμβάνει πιθανά σενάρια πολέμου με τη Ρωσία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Defender 2024: Θα είναι η μεγαλύτερη άσκηση μετά τον ψυχρό πόλεμο – Σενάριο πολέμου». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ