Αρχική » Εξοπλιστικά

Rafale: Κακή εξέλιξη με τα γαλλικά μαχητικά που επηρεάζει και την Ελλάδα;

Mέχρι που θα μπορούν να εξελιχθούν τα ελληνικά Rafale.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Rafale: Κακή εξέλιξη με τα γαλλικά μαχητικά που επηρεάζει και την Ελλάδα;

Rafale: Κακή εξέλιξη με τα γαλλικά μαχητικά και τις νέες δυνατότητές τους που επηρεάζει και την Ελλάδα;

Τα Rafale F4.1 φαίνεται να μπορούν να φτάσουν στην απόλυτη εξέλιξή τους μετά «από μία ή δύο άλλες μικρές εξελίξεις, που ονομάζονται F4.2 και, ίσως επομένως, F4.3», γράφει το meta-defense.fr.

«Η γενιά F4 εμφανίζεται όλο και περισσότερο ως μεταβατική γενιά, σηματοδοτώντας μια απόκλιση στο πρόγραμμα Rafale και το πως θα εξελιχθούν προς το πρότυπο F5 και στη συνέχεια F6», σημειώνεται.

Rafale: Κακή εξέλιξη με τα γαλλικά μαχητικά που επηρεάζει και την Ελλάδα;

Τα 12 μεταχειρισμένα Rafale, που πουλήθηκαν στην Ελλάδα καθώς και τα υπόλοιπα 12 καινούργια είναι στο πρότυπο F3R και σύμφωνα με τους Γάλλους δεν θα μπορούν να εξελιχθούν σε F5.

Τα ελληνικά F3R θα μπορούν όμως να εξελιχθούν μέχρι το επίπεδο F4.1 με αύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του μαχητικού με, μεταξύ των άλλων βελτιώσεων, την άφιξη του πυραύλου αέρος-αέρος MICA NG, τη βόμβα Hammer 1000 ή την εξέλιξη του συστήματος αυτοάμυνας SPECTRA.

Διαβάστε επίσης:

Κουρδιστάν: Οι Γερμανοί δημοσίευσαν χάρτη του κράτους και οι Τούρκοι έγιναν έξαλλοι

Αμερικανικό Ινστιτούτο για τη Μελέτη του Πολέμου: Η Ρωσία προετοιμάζει μια μεγάλης κλίμακας επίθεση στα μετόπισθεν του ουκρανικού στρατού – Πώς θα γίνει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Κακή εξέλιξη με τα γαλλικά μαχητικά που επηρεάζει και την Ελλάδα;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ