Αρχική » Εξοπλιστικά

Rafale: Με τεχνητή νοημοσύνη τα επόμενα ελληνικά μαχητικά για 100 φορές πιο γρήγορη ανίχνευση στόχων

«Η εμφάνιση των στόχων που έχουν εντοπιστεί θα επιτρέπει στο πλήρωμα να επιβεβαιώνει την ταυτότητά τους και να αποφασίζει την συμμετοχή σε μάχη.»

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Rafale: Με τεχνητή νοημοσύνη τα επόμενα ελληνικά μαχητικά για 100 φορές πιο γρήγορη ανίχνευση στόχων

Rafale: Με τεχνητή νοημοσύνη θα είναι εξοπλισμένα τα επόμενα ελληνικά μαχητικά, δίνοντας τους δυνατότητα για 100 φορές πιο γρήγορη ανίχνευση στόχων και επιλογή ποιοι από αυτούς θα χτυπηθούν.

Χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη, η Thales θα δεκαπλασιάσει την απόδοση της ατράκτου TALIOS του Rafale, με το ΑΙ να ενσωματώνεται στα Rafale F4.3.

Σύμφωνα με την Thales, η τεχνητή νοημοσύνη που θα ενσωματωθεί στην ατράκτο TALIOS θα επιτρέψει να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο επιταχύνοντας την «αναζήτηση στόχων στο πλαίσιο των αποστολών εναέριας υποστήριξης, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο στο πλήρωμα».

«Η εμφάνιση των στόχων που έχουν εντοπιστεί θα επιτρέπει στο πλήρωμα να επιβεβαιώνει την ταυτότητά τους και να αποφασίζει την συμμετοχή σε μάχη. Το AI λειτουργεί ως βοηθός του πιλότου, ο οποίος έχει την τελική απόφαση να ανοίξει πυρ».

Διαβάστε επίσης:

Το Ισραήλ μπορεί να χτυπήσει ιρανικούς πυρηνικούς σταθμούς

Ελληνοτουρκικά: Ομολογία αποτυχίας Δένδια για τον ανύπαρκτο αντι-drone θόλο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Με τεχνητή νοημοσύνη τα επόμενα ελληνικά μαχητικά για 100 φορές πιο γρήγορη ανίχνευση στόχων». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ