Αρχική » Εξοπλιστικά

Rheinmetall: Μυστήριο με τα Skyguard σαν της Ελλάδας – Για ποιον τα κάνουν δολοφόνο drone οι Γερμανοί;

Οι ίδιοι οι Γερμανοί κάνουν λόγο για καταστροφέα drone.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Εξοπλιστικά
Rheinmetall: Μυστήριο με τα Skyguard σαν της Ελλάδας - Για ποιον τα κάνουν δολοφόνο drone οι Γερμανοί;

Rheinmetall: Μυστήριο με τα Skyguard σαν της Ελλάδας με τους Γερμανούς να δηλώνουν πως έχουν ξεκινήσει την αναβάθμισή τους για μυστικό πελάτη.

«Ένας διεθνής πελάτης έχει συνάψει σύμβαση με τη Rheinmetall για τον εκσυγχρονισμό των συστημάτων αεράμυνας που βασίζονται σε πυροβόλα 35 χλστ. Η παραγγελία περιλαμβάνει επίσης πυρομαχικά και άλλα εξαρτήματα για τις εκσυγχρονισμένες συστοιχίες αεράμυνας Skyguard», σημειώνει η γερμανική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς, οι εργασίες θα ξεκινήσουν το 2023 και το συμβόλαιο «αξίζει ένα ποσό στο χαμηλό τριψήφιο εύρος εκατομμυρίων ευρώ».

Rheinmetall: Μυστήριο με τα Skyguard σαν της Ελλάδας – Για ποιον τα κάνουν δολοφόνο drone οι Γερμανοί;

«Η Rheinmetall αναβαθμίζει τα δίδυμα όπλα των 35 χιλιοστών του πελάτη, φέρνοντάς τα στο πιο πρόσφατο πρότυπο Oerlikon GDF009, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιεί πυρομαχικά AHEAD airburst», σημειώνεται.

Οι Γερμανοί τονίζουν πως η συγκεκριμένη αναβάθμιση «θα επιτρέψει στη χώρα να προστατεύσει τον εαυτό της και τα ζωτικά της περιουσιακά στοιχεία από ένα ευρύ φάσμα εναέριων απειλών, συμπεριλαμβανομένων μικρών μη επανδρωμένων εναέριων συστημάτων».

Η Rheinmetall Italia διεκπεραιώνει την παραγγελία.

Να σημειωθεί πως κάθε ελληνικό σντιαεροπορικό Skyguard III ΒΕΛΟΣ αποτελείται από ένα (1) RADAR SUPER GIRAFFE εμβέλειας 40 χλμ., δύο (2) RADAR SKYGUARD εμβέλειας 20 χλμ., τέσσερα δίδυμα πυροβόλα OERLIKON 35mm και τέσσερις εκτοξευτήρες βλημάτων SPARROW RIM–7M.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Πύραυλοι Patriot σε ελληνικές φρεγάτες – Και όμως δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας

Ρονάλντο: Τι στράβωσε την Αλ Νασρ; Τι αρνούνται τώρα οι Σαουδάραβες στον Πορτογάλο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rheinmetall: Μυστήριο με τα Skyguard σαν της Ελλάδας – Για ποιον τα κάνουν δολοφόνο drone οι Γερμανοί;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ