Αρχική » Featured

Ένοπλη ομάδα Γκρίζων Λύκων απειλεί την Ελλάδα με βίντεο – Θα πάνε λένε αν θέλουν στο Καστελόριζο

Στο βίντεο και λένε πως αν θέλουν θα πάνε στο Καστελόριζο.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Ένοπλη ομάδα Γκρίζων Λύκων απειλεί την Ελλάδα με βίντεο - Θα πάνε λένε αν θέλουν στο Καστελόριζο

Ένοπλη ομάδα Γκρίζων Λύκων και υποστηρικτών Τούρκου φίλου των Ερντογάν και Μπαχτσελί που δεν πήρε βίζα για την Ελλάδα απειλεί με βίντεο και λένε πως θα πάνε στο Καστελόριζο.

Με βίντεό τους, μία ομάδα Γκρίζων Λύκων δήλωσε την υποστηριξή της στον Αλααττίν Τσακιτζί τονίζοντας ότι θα κάνουν «ό,τι πει ο αρχηγός μας».

Η ένοπλη ομάδα μασκοφόρων έκανε κατά το μήνυμά της προς την Ελλάδα το σήμα των Γκρίζων Λύκων και εκφώνησε το Αλλάχου Άκμπαρ, που σημαίνει «ο αλλάχ είναι ο μέγιστος».

Ένοπλη ομάδα Γκρίζων Λύκων απειλεί την Ελλάδα με βίντεο – Θα πάνε λένε αν θέλουν στο Καστελόριζο

«”Ο Έλληνας Πρέσβης δεν μπορεί να εμποδίσει το δικαίωμα των ανθρώπων να ταξιδεύουν. Αν θέλουμε, τα νερά μπορούν να ζεσταθούν πολύ μέχρι το νησί Meyis (Καστελόριζο). Είμαστε υπό τη διοίκηση του αρχηγού Αλααττίν Τσακιτζί και εξαρτόμαστε μόνο από αυτόν», σημείωσαν οι μασκοφόροι στο μηνυμά τους.

«Δεν πρέπει να ξεχνούν ότι ο πληθυσμός της Κωνσταντινούπολης είναι 2,5 Ελλάδα. Αν φυσήξουν οι Κωνσταντινουπολίτες, σεισμός 15 Ρίχτερ θα σημειωθεί σε Αθήνα, Κομοτηνή, Καβάλα και Σπάρτη. Μην ξεχνάτε τον ωκεανό! Αυτό το έθνος δεν είναι ούτε ελληνικό ούτε ρωσικό. Κάτω από την παλιά γέφυρα έχει περάσει πολύ νερό. Είτε γίνε φίλος με αυτό το λατρεμένο έθνος είτε εχθρός σαν κάθαρμα», ανέφερε ο Αλααττίν Τσακιτζί νωρίτερα, στον λογαριασμό του στο Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Πύραυλοι Patriot σε ελληνικές φρεγάτες – Και όμως δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας

Τουρκία: Σόου Ερντογάν στην παραλαβή των νέων αυτοκινούμενων τουρκικών πυροβόλων (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ένοπλη ομάδα Γκρίζων Λύκων απειλεί την Ελλάδα με βίντεο – Θα πάνε λένε αν θέλουν στο Καστελόριζο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ