Αρχική » Εξοπλιστικά

Σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου νέας γενιάς στα Bayraktar

Στόχος των Τούρκων είναι η «ενσωμάτωση του συστήματος σε διάφορα UAV και μη επανδρωμένα θαλάσσια οχήματα».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου νέας γενιάς στα Bayraktar

Σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου νέας γενιάς στα Bayraktar από την τουρκική ASELSAN.

«Το Φορητό Ηλεκτρονικό Σύστημα Μίξης Νέας Γενιάς, το οποίο αναπτύχθηκε προηγουμένως από το σύστημα OPKAR για να καλύψει τις ανάγκες ενός εγχώριου πελάτη, παραδόθηκε σε νέο χρήστη εντός τριών μηνών από την υπογραφή της σύμβασης», σημειώνει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

«Σχεδιασμένο για δύσκολες συνθήκες εδάφους όπου η μεταφορά με όχημα δεν είναι δυνατή, το σύστημα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πελάτη σε ενεργές αποστολές πεδίου με διαμόρφωση κινητής παρεμβολής με ισοκατευθυντική κεραία», τονίζεται.

Στόχος των Τούρκων είναι η «ενσωμάτωση του συστήματος σε διάφορα UAV και μη επανδρωμένα θαλάσσια οχήματα».

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Γιατί τρελάθηκε ο Ερντογάν με τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα στην Ανατολική Μεσόγειο και γιατί σύμβουλός του εμπλέκει την Ελλάδα

Rafale: Γιατί οι Γάλλοι δεν παίρνουν στα σοβαρά την πρόταση της Σαουδικής Αραβίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου νέας γενιάς στα Bayraktar». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ