Αρχική » Εξοπλιστικά

Θέμα το Το GeoStratigika στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας – Πανικός ATMACA στην Ελλάδα λένε οι Τούρκοι

«Διψήφιος αριθμός ATMACA στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις»

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Θέμα το Το GeoStratigika στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας - Πανικός ATMACA στην Ελλάδα λένε οι Τούρκοι

Θέμα το GeoStratigika στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας, η οποία προβάλει τις αντιδράσεις του ελληνικού τύπου στην πρώτη μαζική παράδοση πυραύλων ATMACA στα τουρκικά πολεμικά πλοία.

«Το GeoStratigika παρουσίασε την εξέλιξη στους αναγνώστες του με τίτλο “Οι Τούρκοι γεμίζουν τα πολεμικά τους πλοία με πυραύλους ATMACA”. Στη συνέχεια της είδησης, δόθηκαν πληροφορίες ότι παραδόθηκε “διψήφιο ποσό” ATMACA στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις», σημειώνει το star.com.tr.

«Η πρώτη παράδοση μαζικής παραγωγής του πρώτου εθνικού αντιπλοϊκού πυραύλου της Τουρκίας, ATMACA, στο τουρκικό Ναυτικό ήταν στην ατζέντα του ελληνικού Τύπου. Ενώ οι ελληνικές εφημερίδες επέστησαν την προσοχή στο βεληνεκές του ATMACA, δήλωσαν ότι η Τουρκία κάνει σταθερά βήματα προς την «τουρκοποίηση» του ναυτικού της», τονίζεται.

«Το Atmaca, ένας πύραυλος κατά πλοίου ή/και κρουζ που αναπτύχθηκε από τη ROKETSAN με μέγιστο βεληνεκές 220-280 χιλιόμετρα, ήταν στην ατζέντα του ελληνικού Τύπου», σημειώνεται στο τουρκικο δημοσίευμα.

Γεμίζουν με πυραύλους ATMACA τα τουρκικά πολεμικά πλοία οι Τουρκοι, με την Roketsan να ξεκινά τις παραδώσεις, έγραφε το GeoStratigika.

Με παρτίδες ταχείας παράδοσης, οι Τούρκοι έχουν παραδώσει «μέχρι στιγμής έχουν παραδοθεί «διψήφιες ποσότητες» πυραύλων ATMACA στις τουρκικές ναυτικές δυνάμεις».

Οι παραδοθέντες πύραυλοι θα ενσωματωθούν σε πλοία επιφανείας στο απόθεμα του ναυτικού.

Η τουρκική κορβέτα TCG KINALIADA (F-514) ήταν το πρώτο τουρκικό πλοίο που χρησιμοποίησε και εκτόξευσε τον αντιπλοϊκό πύραυλο ATMACA.

Η ενσωμάτωση του τουρκικού αντιπλοϊκού πυραύλου ATMACA θα πραγματοποιηθεί σε 11 διαφορετικές τουρκικές ναυτικές πλατφόρμες.

Διαβάστε επίσης:

Η Συρία καλεί πίσω τους 1 εκατ. Σύριους πρόσφυγες της Τουρκίας αλλιώς θα χάσουν τα πάντα

Mεταχειρισμένες φρεγάτες type 23 θέλει να πάρει η Τουρκία – Θέλει να ρίξει πλώρες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θέμα το Το GeoStratigika στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας – Πανικός ATMACA στην Ελλάδα λένε οι Τούρκοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ