Αρχική » Διεθνή

Η Συρία καλεί πίσω τους 1 εκατ. Σύριους πρόσφυγες της Τουρκίας αλλιώς θα χάσουν τα πάντα

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται μετα την περαιτέρων επιδείνωση της σχέσης της Τουρκίας και της Συρίας.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Η Συρία καλεί πίσω τους 1 εκατ. Σύριους πρόσφυγες της Τουρκίας αλλιώς θα χάσουν τα πάντα

Η Συρία καλεί πίσω τους 1 εκατ. Σύριους πρόσφυγες της Τουρκίας αλλιώς, με μήνυμα του Μπασάρ αλ Ασαντ, τονίστηκε ότι θα χάσουν τα πάντα.

Με δήλωσή του στα media, ο Μπασαρ αλ Ασαντ κάλεσε τους Σύριους πρόσφυγες που ζουν στην Τουρκία, και υπολογίζονται στο ένα εκατομμύριο, να επιστρέψουν στη Συρία.

«Οι πολίτες της Συρίας που τώρα ζουν στην Τουρκία και δεν επιστρέψουν σε έξι μήνες να ζήσουν στη Συρία θα χάσουν την συριακη υποκοότητα, τα περιουσιακά τους στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων αυτών που κληρονόμησαν, θα κατασχεθούν και δεν θα μπορέσουν ποτέ να επιστρέψουν ξανά στη Συρία ούτε να διεκδικήσουν κανένα δικαίωμα», ανέφερε στην ομιλία του ο Μπασάρ αλ Ασαντ.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται μετα την περαιτέρων επιδείνωση της σχέσης της Τουρκίας και της Συρίας, με φόντο το προσφυγικό – μεταναστευτικό, αναφέρει το ισραηλινό newsrael.com.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Συρία καλεί πίσω τους 1 εκατ. Σύριους πρόσφυγες της Τουρκίας αλλιώς θα χάσουν τα πάντα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ