Αρχική » Εξοπλιστικά

Toύρκοι: Μην ακούτε τι λένε οι Έλληνες – Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για την προμήθεια των F-16 Block 70 – Δείτε τι οπλισμό θα πάρουν

O απίστευτος οπλισμός που παίρνουν οι Τούρκοι - Στοκάρουν πυραύλους και βόμβες.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Toύρκοι: Μην ακούτε τι λένε οι Έλληνες

Toύρκοι: Μην ακούτε τι λένε και γράφουν οι Έλληνες καθώς δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για την προμήθεια των F-16 Block 70 από τις ΗΠΑ, σημειώνουν πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μάλιστα, ο αριθμός των πυρομαχικών στο πακέτο F-16 «σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες».

«Σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν κάποια ελληνικά ειδησεογραφικά site, το θέμα της προμήθειας και εκσυγχρονισμού των F-16 δεν υπόκειται σε καμία προϋπόθεση» αναφέρθηκε από κύκλους της τουρκικής διπλωματίας.

Η Τουρκία πήρε το «ναι» για την πώληση 40 μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block 70, την αγορά 79 κιτ εκσυγχρονισμού F-16 Block 70 καθώς και πληθώρα οπλισμού.

Από τα 40 F-16 Block 70, τα 32 θα είναι σε διάταξη μονοθέσιου και τα 8 θα είναι σε διάταξη διπλών θέσεων.

Εκτός από τα αεροπλάνα η Τουρκία θα πάρει 48 κινητήρες F-110 Turbofan, 149 AN/APG-83 AESA SABR Radar, 168 Integrated Viper Electronic Warfare Suites, 858 LAU-129 Guided Missile Launchers, 44 M61 Vulcan Cannons, 16 AN/AApereting5RaQ-33 AIM-120C-8 πύραυλος αέρος-αέρος, 96 AMRAAM Guidance Section, 864 GBU-39/B Miniature Bombs, 96 AGM-88B HARM Anti-Radiation Missile, 96 AGM-88E Advanced Anti-Radiation Missiles (AARGM) ενώ θα αγοραστούν και 401 AIM-9X Block II Sidewinder πύραυλοι αέρος-αέρος και πολλά πρόσθετα συστήματα, γράφει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Γιατί η Ελλάδα παίρνει μέσω ΗΠΑ τις Constellation που βασίζονται στις γαλλικές FREMM – Αφού μιλάει με το Παρίσι απευθείας

Ελληνοτουρκικά: Επιστρέφει η Τουρκία στο πρόγραμμα των F-35 – Ποιο το μυστικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Toύρκοι: Μην ακούτε τι λένε οι Έλληνες – Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για την προμήθεια των F-16 Block 70 – Δείτε τι οπλισμό θα πάρουν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ