Αρχική » Εξοπλιστικά

Τούρκοι: Έφτιαξαν έξυπνο πύραυλο που μπορεί να μείνει μία ώρα στον αέρα και να αναγνωρίζει τον στόχο του

Το KEMANKEŞ 2, το οποίο έχει εμβέλεια αποστολής άνω των 200 χιλιομέτρων.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τούρκοι: Έφτιαξαν έξυπνο πύραυλο που μπορεί να μείνει μία ώρα στον αέρα και να αναγνωρίζει τον στόχο του

«θα αλλάξει την ισορροπία στο πεδίο της μάχης», αναφέρει η τουρκική Star, για τον νέο τουρκικό μίνι πύραυλο κρουζ KEMANKEŞ 2.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μίνι πύραυλος, «μπορεί να μείνει στον αέρα για περίπου 1 ώρα, να ταξιδεύει γρήγορα χάρη στον κινητήρα του και να είναι αποτελεσματικός ενάντια στους πιο επικίνδυνους στόχους πίσω από τις εχθρικές γραμμές».

O KEMANKEŞ 2 έχει εμβέλεια αποστολής άνω των 200 χιλιομέτρων, αναγνωρίζει τον στόχο του χάρη στο σύστημα οπτικής καθοδήγησης που υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη και έχει τη δυνατότητα «να τον καταστρέφει με πλήρη ακρίβεια ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες», τονίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η Ελλάδα θέλει εκτός από το Iron Dome και την Σφεντόνα του Δαβίδ

Βόρεια Ήπειρος: Μπαζώνουν την μοναδική ελεύθερη παραλία της Χειμάρρας και είναι απλά Δευτέρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Έφτιαξαν έξυπνο πύραυλο που μπορεί να μείνει μία ώρα στον αέρα και να αναγνωρίζει τον στόχο του». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ